Montse femcuinetes
diumenge, 25 de juliol del 2021

LA SOBRASSADA I ALTRES EMBOTITS DE MALLORCA-SES ILLES KM 0

›
Quan parlem d'embotits i de Mallorca el primer que ens ve al cap és la sobrassada   però, no està clar que s'elaborés per primer cop...
divendres, 9 de juliol del 2021

GUIA DE LES FRUITES D'ESTIU

›
L’estiu ens obsequia amb fruites extraordinàries!   Són fruites arrelades a la nostra cultura alimentària i, fins i tot, a la nostra històri...
dijous, 8 de juliol del 2021

CERVESES MAGNA DE SAN MIGUEL I LES "CIUDADES MAGNÍFICAS"

›
Cerveses Magna de San Miguel presenta a Barcelona "Ciudades Magníficas", acció que busca dinamitzar l'hostaleria i el comerç l...
dimecres, 7 de juliol del 2021

INNBREW-THE BREWERS CONVENTION

›
Albert Vilardell de Biolúpulus i Mikel Rius a la presentació per la premsa  que s'ha celebrat a Brew Wild Barcelona  Del 22 al 24 de jul...
dijous, 6 de maig del 2021

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

›
Meravellosament editat per Viena edicions, el cuiner Josep Borràs i el seu fiil, en Damià—poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom— e...
dijous, 15 d’abril del 2021

ARRÒS A LA PETARRELLADA

›
Arròs de nom ben curiós que he descobert remenant el llibre de Ferran Agulló, Llibre de la cuina catalana , publicat per primera vegada l...
dimecres, 7 d’abril del 2021

CUINA DE MAR I MUNTANYA

›
Cuina de Mar i Muntanya és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntaya de la Costa Brava Sud. En Jordi Tresserras és el coord...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.