dilluns, 19 de setembre del 2022
CATORIGEN RECUPERA EL CONREU TRADICIONAL DE LA PATATA CATALANA
›
CatOrigen recupera el conreu tradicional de la patata catalana amb produccions regulars a vuit comarques. El projecte uneix el producte de...
divendres, 9 de setembre del 2022
MATA D'ARMANYAC-EL PEIX A TAULA
›
Mata d'Armanyac, que ni Marta, ni Mateua, sembla que diminitiu de Matilde, duquessa de Girona i reina consort de la Corona d'Aragó m...
dimarts, 26 de juliol del 2022
TROBAT, LA VARIETAT RETROBADA
›
Vinificacions experimentals El consell regulador de la D.O. Costers del Segre ha posat en marxa un nou projecte que vol recuperar la trobat,...
dijous, 7 de juliol del 2022
ENLAIREM LES DOP-IGP CATALANES
›
Els productes catalans amb DOP-IGP alcen el vol Ahir, dimecres 6 de juliol, la Ferderació Catalana de productes amb denominació d'orig...
dimarts, 21 de juny del 2022
BODEVICI, LA GELATERIA ECOLÒGICA
›
Bodevici llança els primers gelats ecològics sense sucres afegits id...
dilluns, 20 de juny del 2022
LAS VERMUDAS PRESENTA EL SEU VERMUT DE CULLERA
›
Arriba el primer vermut de cullera de Las Vermudas Las Vermudas segueix innovant, i aquest estiu ha llançat el primer vermut que es gaudeix...
dijous, 19 de maig del 2022
LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA. DE LA RUTA DEL CISTER A LA COSTA DAURADA
›
El prestigiós gastrònom Jaume Fàbrega ens descobreix les grans receptes de la cuina de Tarragona i els seus voltants. El C...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web