divendres, 28 de setembre del 2018

TURALCAT


La Catalunya Rural és un espai amb molt per descobrir



Arreu de les comarques més rurals hi ha nombrosos espais amb paisatges encisadors i productes agroalimentaris de gran qualitat i gairebé desconeguts.

Neix una nova plataforma web que permetrà a tothom descobrir i gaudir d’una àmplia oferta de productes agroalimentaris de qualitat, comprats directament als seus productors.

                                   www.catalunyarural.cat

Una invitació a sortir de la ciutat per apropar-se al medi rural a descobrir-hi uns productes excepcionals que ompliran els nostres àpats de nous plaers i per a gaudir de serveis que ens faran viure experiències inoblidables!

S’hi poden trobar vins ecològics, sense sulfits, olis excepcionals, xocolates que han guanyat premis europeus, licors artesans, xais alimentats amb pastures, fruites que es poden collir directament de l’arbre i portar-les cap a casa, i tot un munt d’experiències molt especials al voltant dels productes de qualitat que ens connecten amb la natura: collir gerds o maduixetes, acompanyar el ramat quan surt a pasturar, donar el biberó als xaiets, aprendre a fer conserves i melmelades, visitar un molí d’oli o un celler de vins. I molt més...

Amb la proposta Menja’t la Noguera durant els caps de setmana d’hivern es podran descobrir les joies més amagades d'aquesta comarca fent activitats al voltant dels productes agroalimentaris de gran qualitat que ofereix aquesta terra.

La plataforma anirà incorporant continguts progressivament fins a incloure tota l’oferta de productes i serveis de la Catalunya Rural.

Actualment ofereix una bona selecció de productes i uns 500 allotjaments rurals molt autèntics, tots en antigues masies o cases de poble rehabilitades i molt confortables. I amb una atenció personalitzada per a sentir-se com a casa gaudint de la tranquil·litat i l’encant dels entorns rurals.

En breu la plataforma incorporarà també l’oferta de restaurants rurals que treballen amb productes de proximitat i les diverses activitats que ens permeten gaudir del patrimoni natural i cultural de la Catalunya Rural.
  • Enamora’t de la Catalunya Rural!