dijous, 15 de novembre del 2018

ALÀBRIGA HOTEL GRAN LUXE-TEA TIME


Situat en un dels paratges més espectaculars de la Costa Brava, la Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guixols i inspirat en un vaixell, l'Alàbriga Hotel disposa de 29 suites de diferents categories repartides en quatre plantes.

L'Alàbriga Hotel integra en un paissatge únic empordanès, benestar, cultura i gastronomia que reparteix en diversos espais: el Restaurant Terra, el Restaurant Garden, el Sea Club, el Lovee Bar & Galatea Room i el Brasa.

L'Hotel rep  la tardor amb una Experiència Premium pels cinc sentits,  l’hora del té al més pur estil britànic, disponible pel públic en qualsevol moment, entre les 17:00 i les 19:00h de la tarda.

El "Tea Time" ofereix les millors seleccions de té, servides en una vaixella dissenyada especialment per l'ocasió i molt ben acompanyats de petites delicatessen firmades per dos dels grans de la gastronomia, Paco Pérez del Miramar i Andrea Dopico, la xef pastissera nascuda a Caracas.



Aquest mes d'octubre, l'Alàbriga Hotel ha rebut el primer reconeixement internacional a París, es tracta del premi Prix Villégiature Awards 2018, al millor servei d'hotel a Europa.





Alàbriga Hotel*****GL, Carretera de Sant Pol, 633  17220 Sant Feliu de Guixols (Girona)