divendres, 16 de novembre del 2018

ALL THOSE FOOD MARKET


Per Nadal tornen les propostes culinàries més avantguardistes de la mà dels artesans més  gastronòmics

All Those Food Market li dóna la benvinguda al Nadal i omple el Museu Marítim de Barcelona, els dies 1 i 2 de desembre, de novetats gastronòmiques delicioses, projectes d’emprenedors artesans i tallers per a tota la família.

La gastronomia



Aquesta edició repeteix la fórmula guanyadora d’obrir els jardins del Museu Marítim de Barcelona a alguns dels xefs i els projectes més destacats del panorama actual, com la proposta de Carles Abellan que portarà al carrer, per primer cop, el seu popular restaurant Tapas 24.

Tampoc no es pedran All Those Food Market alguns dels dels habituals del festival com l'autèntic Rafa Peña del aclamat restaurant Gresca; el xef japonès del restaurant Aiueno, Kenji Ueno o el projecte de cuina peruana de carrer Warike.

L'artesania



A la majestuosa sala Comillas, dins del museu, All Those sorprendrà amb un mercat ple d’artesania gastronòmica local on es podran trobar productes tan propers a les dates nadalenques com els panettones Sabors de Miquel Saborit o els turrons d’Exalta i les interessants propostes d’emprenedors gastronòmics com Gin Nut i la seva ginebra artesana elaborada a l’Empordà, La Xiquella i els seus formatges de La Garrotxa o el pa de massa mare del projecte barceloní Origo.

A més a més, All Those Food Market és l'oportunitat perfecta per avançar-se als regals de Nadal i aconseguir peces úniques com les ceràmiques de l’Eva Kengen i l’Annick Galimont, els davantals d’Apron o les plantes i arranjaments florals de Casa Protea. Pots començar a fer la llista dels teus preferits!

Tallers i família



La sala Comillas també comptarà amb un food hall interior on es podran tastar les propostes més interessants de l'street food de la mà de La Porca, La Cocina Palpita, Bicnic o Belmonte.

També trobarem una zona dedicada als tallers relacionats amb la gastronomia, el vi natural, el cafè d’especialitat i la sostenibilitat.

El públic infantil també gaudirà del mercat al màxim perquè hi haurà una zona de joc i descans coordinada per Mammaproof on els nadons i les seves famílies podran estar còmodes i també diverses activitats perquè els més grans de 3 anys es diverteixin i de pas aprenen sobre gastronomia.


Dates i horari:
  • Dissabte 1 de desembre de 11h – 22h
  • Diumenge 2 de desembre de 11h – 20h

Lloc:
  •  Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes s/n (Barcelona)