dilluns, 4 de febrer del 2019

FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2019


Fòrum Gastronòmic prepara la seva edició més gran en el seu retorn a Barcelona

Fòrum Gastronòmic Barcelona comença a cuinar la seva pròxima edició i projecta el que serà un dels principals esdeveniments del circuit gastronòmic de l'any. Aquest certamen, organitzat per primera vegada per Fira de Barcelona, ​​a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, conjuntament amb Fòrum Gastronòmic, tindrà lloc del 18 al 20 de novembre d'aquest any al recinte Montjuïc i preveu doblar el seu espai expositiu respecte a la seva última edició a la ciutat, el 2016.

La tercera edició del Fòrum Gastronòmic a Barcelona ha iniciat ja el seu llançament per aconseguir els seus millors resultats amb l'oferta més atractiva del mercat i la participació de les marques líders en alimentació, restauració i gastronomia, així com la presència dels cuiners més representatius del moment.

L'organització conjunta de l'esdeveniment, que es durà a terme al pavelló 8 del recinte Montjuic, espera doblar la seva superfície expositiva respecte a la seva última edició, celebrada l'any 2016 en el marc del saló Hostelco, així com impulsar la internacionalització de les seves empreses participants.

J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions, ens diu: "aquesta edició obre una nova etapa per al Fòrum Gastronòmic Barcelona en què fruit de la col·laboració entre Alimentària i Fòrum, potenciarà Barcelona com a capital de referència internacional en la indústria de la alimentació, l'hostaleria, la restauració i la gastronomia, facilitant oportunitats de negoci per al sector i posicionant-se com aparador de les últimes tendències ".

Per la seva banda, Jaume von Arend, codirector de Fòrum Gastronòmic, destaca "la importància de l'aliança just l'any que celebrem el nostre 20 aniversari, així com els reptes que planteja aquesta edició en creixement i internacionalització".

L'acord estratègic entre les dues entitats s'ha dut a terme a través d'Alimentaria Exhibitions, la societat de Fira de Barcelona dedicada a l'organització d'esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica per al sector alimentari, la restauració, hostaleria i tecnologia alimentària. Així, Fòrum Gastronòmic té garantida una seu estable a Barcelona i Fira incorpora al seu calendari un esdeveniment de prestigi, complementari a Alimentaria i Hostelco, els anys en què no se celebren aquests salons biennals.

Cita gastronòmica imprescindible

Fòrum Gastronòmic Barcelona serà en aquesta edició cita de referència per als professionals del sector. L'esdeveniment congregarà una gran oferta expositiva i promourà les trobades entre ponents, expositors i visitants professionals convertint-se en un gran espai de negoci en què participaran reconegudes empreses dels sectors de la distribució, la producció d'aliments i begudes, el foodservice o l'equipament i la maquinària.

En l'esdeveniment tindran lloc sessions magistrals de cuina en directe protagonitzades per reconeguts cuiners, així com tallers amb degustació, sempre amb temàtiques de gran interès. El vi tornarà a ser protagonista de diverses sessions i la pastisseria, la gelateria i la fleca ocuparan un espai destacat al recinte de Montjuïc. Com en les seves convocatòries homònimes de Girona i A Coruña, també acollirà premis i concursos.

Any d'aniversari

Nascut el 1999, el Fòrum Gastronòmic, dirigit per Jaume Von Arend i Pep Palau, celebra aquest 2019 els seus 20 anys de vida. A més de Barcelona, ​​també se celebra a Girona i A Coruña.