dilluns, 29 d’abril del 2019

MOLINSBDEGUST-MOSTRA GASTRONÒMICA




Torna una nova edició de la Mostra Gastronòmica de Molins de Rei #molinsbdegust amb un doble format

  • 3, 4 i 5 de maig – a la plaça de Llibertat
  • Del 9 al 19 de maig als establiments 
Durant el cap de setmana podreu descobrir l’oferta gastronòmica de la vila a la pl. de la Llibertat en horari ininterromput: divendres de 18h a 23h, dissabte, d’11h a 23 h i diumenge, d’11 a 22 h.

del 9 al 19 de maig de 2019, els establiments oferiran menús gastronòmics i platets acompanyats de beguda a uns preus més que raonables.

Participants de la Mostra al carrer
CALA MIRELIS; SETEMBRE; LA BOTIGA DE L'IBÈRIC; EL ÑOQUI; RINCÓN PARAGUAYO; LA SICILIA IN BOCCA; EL PATI; LA CUINA D'AVUI; BIOBÒ; EL TAST; EL TALLER; NIKKEI; LA CUINA DE L'ARRÒS; AMATXO EUSKAL TABERNA; 





Establiments que participen

RESTAURANT L'ÀPAT; CAN TINTORER; EMPÍRIC; RESTAURANT SUKPA; SAMARANCH PARK; CALASANZ; EL TAST; ELS TEUS SENTITS; LA KAÑA; LA VOLTA; BACCUS; CAL MINGO; EL PUNTO; EL FOMENT; NIT I DIA; ROCCO; BARBERETXU; TAPERIA LEMOS; BAR DIANA; TAVERNA ELS SOMNIS; PASTISSERIA CARDONA; EL PUNT EXPRÉS; BAR CAFÉ 3 …; CA LA MIRELIS; PASTISSERIA ARENAS; EL RECREO DE SEMPRE; EL VERMUTET; LA LLAUNA; MIGUELÓN; BAR SPORT; FORMATGERIA MOLINS; HOTEL IBIS (Molins de Rei); ENTREPLATS; EL TIBERIA NACHO; COLOMER; CAN PIZZA; RESTAURANT LA PENI; EL TALLER; CARAMBOLA; EL PATI; PASTISSERIA ROCA; MOUKI'S; DEHESA SANTA MARIA; ELS 5 MINUTS; POLLO FUNKY; EL GATO NEGRO.

Un parell d'exemples de menú gastronòmic 

Menú de Can Tintorer (33 euros)
camí de Can Tintorer, s/n 
93 668 13 94

Primer plat:
• Calçots arrebossats amb romesco
• Carxofes del Prat a la brasa
• Escalivada (pebrot i albergínia a la brasa) amb anxoves de l’Escala
• Favetes baby saltades amb pernil ibèric de gla i ou ferrat de guatlla

Segon plat:
• Bacallà fresc noruec (Skrey) gratinat amb mussolina d’allioli suau
• Entrecot de vedella de Girona al gust (brasa, pebre o rocafort)

Postres:
• Crema catalana
• Gelat de mascarpone
• Maduixots del Maresme al gust (nata, suc de taronja o moscatell)

Beguda: Aigües minerals, vi negre D.O. Montsant o cervesa i cafès


El Tast (35 euros)
Jacint Verdaguer, 121
93 680 24 34

Menú degustació:
• Bloody Mary de Ratafia
• Coca amb brandada de bacallà
• Calamar farcit de botifarra de perol amb pera i cúrcuma
• Costella de porc ibèric confitada amb crosta de mel de romaní

Postres: Xarrup sgroppino

Beguda: Aigua, copa de vi o cervesa