dijous, 21 de novembre del 2019

SELECTIUM XEF-NOVES PROPOSTES PEL NADAL


Selectium Xef proposa "assaborir" el Nadal amb delicioses especialitats com el seu nou Cap de Llom Ibèric


La firma valenciana també ofereix altres plats preparats d'alta cuina ideals per a dinars especials i celebracions, com el Garrí Rostit, el Xai de Llet Rostit i la Pularda Farcida.

A Selectium Xef ja arriba el Nadal! En poques setmanes serem asseguts al voltant d'una taula menjant bones viandes per celebrar les festes més gastronòmiques de l'any. Per poder assaborir-les i gaudir-sense passar hores i hores cuinant, Selectium Xef ofereix una àmplia gamma de plats gourmet a punt per escalfar i servir. Un receptari que aquest any s'amplia amb el Cap de Llom Ibèric, un plat que farà les delícies de grans i petits, gràcies al seu suau sabor i la seva textura melosa, que es desfà a la boca.

Cuinat a baixa temperatura durant 8 hores com a mínim, el Cap de Llom Ibèric de Selectium Xef ve acompanyat per patates confitades en oli d'oliva verge extra, all i romaní, que li proporciona unes aromes únics. Cada peça de llom pesa un quilo, aproximadament i les patates, uns 700 grs. Envasat al buit en una preciosa capsa refrigerada, a punt per posar al forn uns minuts, els suficients per escalfar i daurar, i tot seguit emplatar. A més, és un producte, com tota la gamma de Selectium Xef, sense gluten.

Altres productes Selectium Xef

Selectium Xef aporta solucions a les llars, sobretot aquelles en les que no poden cuinar, però sí menjar bé. Els seus productes gourmet, només aptes per a carnívors, ideals per a moments especials i per compartir amb uns quants comensals. Els seus plats estrella són:

• La pularda rostida farcida de foie, bolets, poma i pistatxos; acompanyada de salsa de Porto i prunes. Arriba en un maletí transportable amb una pularda de 2,5 kg i 800 gr de salsa de Porto i prunes. Pensada per aproximadament 10/12 comensals.

• El ¼ de xai de llet rostit amb patates confitades a l'all i romaní. Un lletó rostit d'uns 1,7 kg i 900 grs de patates. Pensat per aproximadament 4/6 comensals.

• 1/2 garrí rostit amb pomes caramelitzades al vi de Porto. Pesa uns 2,5 kg i ve acompanyat de 900 gr de pomes caramelitzades. Elaborat a baixa temperatura durant 24 hores com a mínim, obtenint una carn tendra, una textura sucosa i un sabor excepcional. Pensat per a uns 7/9 comensals.

Tots els productes Selectium Xef poden comprar-se a través del web de la signatura i en botigues especialitzades. Les comandes s'han de realitzar amb unes 24/72 hores d'antelació. Però poden fer-se en qualsevol moment, ja que els productes Selectium Xef arriben refrigerats i envasats a el buit, amb llargues dates de caducitat.

10 anys d'alta cuina a el buit

L'empresa valenciana Selectium Xef neix de si de la firma especialitzada en cinquena gamma per a hostaleria foodVAC, fundada l'abril de 2009 per tres joves xefs: Alejandro Villanueva, David Espartero i Miguel Arenas. El seu objectiu des dels seus orígens ha estat el d'oferir "cuina al buit d'alta qualitat". 

En l'actualitat, foodVAC exporta a països com França, Alemanya, Itàlia, Belgica, Luxemburgo, Portugal, Croàcia, Malta, Hong Kong, Regne Unit, i molt aviat ho farà també al Canadà i a Japó.

Més informació a www.selectiumchef.com