dimecres, 15 de desembre del 2021

BARCELONA BEER FESTIVAL 21

La Farga de L’Hospitalet (Barcelona) acull el certamen de cervesa artesana més important del Sud d'Europa. La IX edició del Barcelona Beer Festival se celebrarà el 17, 18 i 19 de desembre, i ho farà recuperant tota la seva essència, després d'haver hagut de cancel·lar -a pocs dies de la seva celebraciól'edició del 2020. 

El BBF 21 torna amb moltes ganes i amb les forces renovades. No en va, el sector cerveser artesà ha tingut temps de “regenerar-se” i, fins i tot, de provocar alguns “brots verds” realment trencadors i inèdits que es podran veure i descobrir en aquest BBF. Serà una edició més musical, amb més activitats complementàries, més gastronomia, en les que es potenciarà als guanyadors del Barcelona Beer Challenge (celebrat al maig del 2021) i en la que es descobriran les cerveseres més noves del moment, algunes d'elles creades durant la pandèmia. 

Especial atenció es donarà al fenomen de les novelles nòmades, per la qual cosa es descobriran les cerveses d’Oddity Brewing, Engorile Beer o Caravelle, entre altres; també seran protagonistes els nous estils com l’Italian Grappe Ale, que fusiona el millor del vi i de la cervesa, o d’altres que no tan nous però molt de moda, com el de les cerveses àcides de fermentació mixta. 

Aquest BBF 21 serà realment el punt de trobada de tots els que vulguin descobrir cerveses úniques i “diferents” -com la cervesa de sobrassada de Mallorca- i dels que vulguin conèixer en persona al seu cerveser favorit descobrint tots els secrets de les seves elaboracions (que es fa possible en els Meet The Brewer). 

Aquest 2021, el certamen superarà els seus propis rècords. ja que comptarà amb 161 aixetes -l'any 2019 van ser 110- que donaran la possibilitat al visitant de descobrir unes 575 cerveses diferents d'unes 250 marques, un autèntic paradís per a introduir-se i descobrir el món de les cerveses artesanes. Estaran distribuïdes tant en la barra principal -l'essència del certamen, on les cerveses giren constantment-, com també en els estands col·lectius -a destacar el de les Associacions de Cervesers-, en les aixetes fixes de cada cervesera, o en els Meet The Brewer. 

El certamen un any més, posarà a la disposició dels visitants els Beer Informers, guies oficials que permeten fer un autèntic viatge gustatiu, que a més, es pot complementar gastronòmicament, ja que hi haurà estands de menjar. 


Quan: 17, 18 i 19 de desembre de 2021
A on: La Farga de L’Hospitalet. C/ de Barcelona, 2
HorarisDivendres i Dissabte, d'11 a 23h Diumenge, d'11 a 21h
  • 5 stands gastronòmics  
  • 20 activitats  
  • 161 aixetes  
  • 575 cerveses 
  • 250 marques 
  • 8,500 m2