divendres, 3 de juny del 2022

L'OFICINA GASTROBAR



Barcelona celebra l'obertura de L’Oficina, un nou espai, a 10 minuts de la Sagrada Família, que fusiona gastronomia, cultura i lleure, amb una programació setmanal d’alçada

L’Oficina va obrir les portes del seu local, ubicat al barri del Baix Guinardó, el març d’aquest any. En un sol espai reuneix dos conceptes que harmonitzen a la perfecció: un gastrobar amb una proposta culinària senzilla, però atrevida i molt cuidada, i un speakeasy on és possible sopar o prendre una copa, mentre es gaudeix d'algun espectacle. Els dos espais estan decorats amb objectes antics i vintage, creant una atmosfera retro i acollidora, que ens connecta amb un passat analògic no tan llunyà. 

L'Oficina

L'Oficina gastrobar, està obert de forma ininterrompuda des de les 8 del matí fins a l'1 de la matinada, per tant, és possible esmorzar, prendre un aperitiu, dinar algunes de les tapes i platets, i allargar fins a la nit amb els còctels clàssics que ofereix la seva carta. 

Pel que fa a l'oferta culinària del gastrobar, la seva carta es basa en tapes i platets clàssics, però amb un toc de modernitat com, per exemple, les braves que prenen forma de llapis, la tapeta de salmó amb pa d'algues de la casa Triticum i mel trufada, o els filipinos de xocolata blanca i foie, que combinen dolç i salat en una sola mossegada. Entre els platerets, cal destacar el risotto que és una de les estrelles de la carta. 

Els dies laborables al migdia s'ofereix una fórmula especial: en triar qualsevol plat de la carta, s'hi inclou una beguda i, si s'escullen dos plats, la proposta es completa també amb unes postres. 

L' Speakeasy

l'Speakeasy, al qual s'arriba travessant la barra del gastrobar, ofereix de dimarts a diumenge una programació d'espectacles de tota mena: música, màgia (per a adults i nens), microteatre i molt més . La programació es renova cada mes i es pot consultar a la Web de L’Oficina i a les seves XXSS. No obstant això, hi ha artistes residents com el Pablo i la Lucrecia de #Lírica Guay que ens apropen la música clàssica i al Belcanto. La màgia també té un lloc destacat a L’Oficina Speakeasy, tancant les vetllades amb trucs de cartomàgia de proximitat que cada nit sorprenen els assistents. Aquests espectacles es poden gaudir a partir de les 20:30h acompanyats d'un sopar, que inclou un menú degustació de set tapes diferents i una beguda (per 39€), o bé, partir de les 22:30h, tot prenent una copa.

Cal fer reserva prèvia. 

  • C/ Lepant, 416 Barcelona 08025
  • Telèfon: 934 502 845 / 651 814 201
  • Obert cada dia a partir de les 7:30 i fins l'1 de la matinada
  • L'Speakeasy de dimarts de diumenge (d'acord amb els horaris de la programació)
  • Web: https://loficinagastrobar.barcelona/
  • Instagram: @loficina_gastrobar #LoficinaGastrobar #LoficinaSpeakeasy