dijous, 6 de juny del 2019

VINYASONS AMETLLER ORIGEN-SETENA EDICIÓ
El festival VinyaSons Ametller Origen presenta les experiències de la 7a edició

·El festival tindrà lloc a cellers del Penedès, l’Empordà, Barcelona, Conca de Barberà i Tarragona

·La programació manté la seva aposta per nou talent emergent i altres veus consagrades

El festival VinyaSons Ametller Origen arriba a la seva 7a edició amb 14 esdeveniments on es mariden la música, el vi, el cava i la gastronomia, donant lloc a noves experiències enoculturals i gastronòmiques que es consoliden al panorama català al llarg de les nits d’estiu. El festival ha presentat al restaurant Ametller Origen CoMMons tots els detalls de la programació i la proposta gastronòmica d’enguany.

El tret de sortida del festival serà el proper divendres 28 de juny amb el concert de Pavvla –Paula Jornet- a les Caves Olivé Batllori de la DO Penedès, de sonoritat atrevida i seca que presenta el seu segon treball, Secretly hoping you catch me looking.

Un any més els assistents al festival “podran gaudir de nou talent emergent i algunes veus ja consagrades”, com ha indicat el director del festival, Marius McGuinness. Veus com les de Paula Valls, Sara Terraza, Marina Tuset, Sara Pi o Pavvla, seran el principal reclam d’una programació on també hi haurà presents grups vocals com In Crescendo, Felix Rossy Quintet o Les Fourchettes, duets com el que formen Celeste Alías i Manel Fortià i solistes com Guillem Roma. El cicle de concerts s’allargarà els mesos d’estiu, amb un últim concert programat per al 9 d’agost.

En aquesta 7a edició hi participen 14 cellers, augmentant respecte a l’edició anterior: Cavés Olivé Batllori, Finca Viladellops, Clos Montblanc, Mas Vida Celler, Can Bas Domini Vinícola, Celler Adernats – Vinícola de Nulles, Vilarnau, Parató Vinícola, Mas Rodó Vinícola, Can Calopa de Dalt – L’Olivera Cooperativa, Cellers Carol Vallès, Mas Geli, La Vinyeta i Cellers Avgvstvs Forvm.
Ametller Origen marida la música i el vi amb la seva proposta gastronòmica

Ametller Origen, patrocinador principal del festival, arrodoneix cadascuna de les experiències de VinyaSons amb les seves propostes gastronòmiques creades especialment per a cada ocasió. Maridant amb vins, caves i música, “Ametller Origen acosta a cada esdeveniment productes del territori i d’alta qualitat, aconseguint una perfecta conjunció dels tres pilars del festival”, tal i com ha explicat Luca Tateo, responsable de màrqueting d’Ametller Origen.

Les entrades generals per al públic ja estan a la venta i es poden adquirir a través del web Vinyasons