dimarts, 21 de juny de 2022
BODEVICI, LA GELATERIA ECOLÒGICA
›
Bodevici llança els primers gelats ecològics sense sucres afegits id...
dilluns, 20 de juny de 2022
LAS VERMUDAS PRESENTA EL SEU VERMUT DE CULLERA
›
Arriba el primer vermut de cullera de Las Vermudas Las Vermudas segueix innovant, i aquest estiu ha llançat el primer vermut que es gaudeix...
divendres, 3 de juny de 2022
L'OFICINA GASTROBAR
›
Barcelona celebra l'obertura de L’Oficina, un nou espai, a 10 minuts de la Sagrada Família, que fusiona gastronomia, cultura i lleure, a...
dijous, 19 de maig de 2022
LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA. DE LA RUTA DEL CISTER A LA COSTA DAURADA
›
El prestigiós gastrònom Jaume Fàbrega ens descobreix les grans receptes de la cuina de Tarragona i els seus voltants. El C...
dimecres, 30 de març de 2022
LIDEROU CELEBRA EL CENTENARI I RENOVA LA SEVA IMATGE
›
Liderou celebra el seu centenari amb la renovació de la seva imatge Amb l’eslògan La mare dels ous i els nous envasos, vol projectar el se...
dimarts, 22 de març de 2022
LA LLARGA HISTÒRIA DEL PA
›
El pa és probablement amb el vi, l'oli i la cervesa un dels primers aliments processats de la història de l'alimentació, per tant de...
dijous, 3 de març de 2022
QUALLA BARCELONA
›
Barcelona acollirà aquest cap de setmana la primera mostra de formatges artesans catalans. La cita tindrà lloc a l'antiga Estació del No...
›
Inici
Visualitza la versió per a web