divendres, 30 d’agost del 2019

ALL THOSE FOOD MARKET-EDICIÓ D'ESTIU


All Those torna, un any més, a proposar-nos un bon pla farcit de gastronomia i diversió

Els propers 14 i 15 de setembre, el hall i els jardins del TNC desbordaran creativitat i artesania amb els projectes de més de 100 emprenedors amb una mateixa missió: divulgar i transmetre la seva passió pel menjar.

Com a eix central d’aquest festival es troba el mercat de productors, un reclam per a qualsevol amant de la bona taula. Un any més, sota l’estructura en forma de temple grec projectat per Ricard Bofill, es concentrarà una excel·lent selecció de productors locals, entre els quals podrem trobar els embotits de la Gleva, la mel monofloral de Mel sa Mel, els formatges vegans de Veggie Karma o les conserves fermentades de Mellow Sheng. 

Com no només amb menjar es fa feliç a un bon sibarita, també podrem trobar preciosos projectes, com els de cosmètica natural de Lavanda i Mamita Botanical o les ceràmiques de Cara Janelle, I &You Ceramics i Hoji.

Aquesta nova edició comptarà amb alguns vells coneguts, com els projectes de Street Food de Chivuo’s, Gresca, Las Muns, Aiueno i novetats com El Filete Ruso i Rasoterra.

Una vegada més, All Those reunirà els restaurants més destacats de la ciutat en un mateix recinte. Per si després d’aquesta demostració de sabors i textures a algú li queda fam, sempre hi haurà buit per a sucumbir a un dels millors gelats artesans de la ciutat: els de Delacrem.

Tot això estarà "regat" amb una varietat de cerveses artesanals com les promogudes per Art Cervecers, vins naturals de productors locals triats per Human Vins, begudes naturals com Kombutxa i el vermut de El Bandarra.

Sota la premissa de captivar als visitants amb una àmplia oferta de productes frescos, sorprendre’ls amb una selecció curada de parament i accessoris i delectar-los amb una àmplia oferta de diferents estils culinaris, All Those tornarà a plantar-se en el TNC a principis de setembre amb un esdeveniment per a tota la família.

I per si no fos prou, una suculenta oferta de tallers i activitats entorn de la gastronomia per a grans i petits, i un espai chill out per a bebès en col·laboració amb Mammaproof formaran part de l’àmplia proposta que All Those ofereix, convertint-se així en un component imprescindible per a la ciutat.


Dates i horaris:
  • Dissabte, 14 de setembre, d'11:00 a 23:00h
  • Diumenge, 15 de setembre, d'11:00 a 20.00h
Lloc:
  • Teatre Nacional de Catalunya (Plaça dels Arts, 1, Barcelona)

ALL THOSE- ESTIU 2019