dissabte, 16 de novembre del 2019

CÓMO COMO FESTIVAL

El Cómo Como Festival comptarà amb més de 40 activitats gratuïtes


El proper dissabte 30 de novembre, el Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra reunirà a alguns dels grans referents de país del sector de l'alimentació ecològica i saludable.

L'esdeveniment es dividirà en tres grans zones: el Como Talks, el Como Market i el Como Food.

Noms com Xevi Verdaguer, Míriam Tirado, Esther Vivas, Marc Vergés o Sergio Espinar omplen un cartell inèdit de xerrades que es poden adquirir individualment o bé amb descompte si es compren abonaments a comocomofestival.com.

El festival oferirà més de 40 activitats gratuïtes per a nens i adults dedicades a l'alimentació, la salut natural i el benestar.

Paral·lelament als Como Talks, l'organització del festival ha ideat més de 40 activitats gratuïtes més per a nens i adults que ocuparan quatre aules de la universitat. Entre totes aquestes activitats hi haurà moltes xerrades d'alimentació i salut, i també grans debats del moment com l'abús del plàstic, la reducció de residus, l'interès pel veganisme per reduir els problemes de sostenibilitat del planeta o l'evidència científica de la relació de la contaminació amb malalties actuals, com l'obesitat infantil.

Entre les activitats hi haurà sessions de ioga amb Vivea, activitats com classes de mindfulness (Atenció plena) i Mindful eating (alimentació conscient) i signatura de llibres durant tot el dia.

Per als nens també hi haurà ioga, contacontes saludables, pintacares i un espectacle de màgia per educar contra el malbaratament alimentari.

En aquestes activitats hi col·laboren organismes com l'Agència Catalana de Residus, l'Hospital Sant Joan de Déu, Ecoembes i l'Institut de Salut Global de Barcelona i també empreses com Veritas, que presentarà nous projectes sostenibles i solidaris.

Como Market

El festival comptarà, com sempre, amb un Market d'expositors que aquest any presenta noves apostes empresarials dins de el sector saludable, com Emlife, el primer probiòtic líquid registrat amb certificat ecològic; Casa Vimet, cistelles setmanals basades en la dieta mediterrània; Runakay, una nova gamma de begudes ecoveganas amb superaliments a base d'ametlles, quinoa, fruites i endolcides exclusivament amb dàtil, o Carolina Honest, una nova generació de galetes integrals sense oli de palma ni sucres refinats i produïdes a petita escala. A més, hi haurà empreses noves com Move & Wash, una nova línia ecològica de neteja domèstica, o My Flowher, productes sense tòxics per a la higiene íntima.

El festival obrirà portes a les 10 h  i tancarà a les 22 h.

Podeu consultar tot el programa d'activitats a: comocomofestival.com