dilluns, 24 de setembre del 2018

CAVATAST-SANT SADURNÍ D'ANOIA




El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre de 2018.

Gairebé una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serveixen més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que el Cavatast rep en només tres dies de fira.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, gaudeixen de l'esperit festiu que la fira transmet. Al Cavatast també es poden adquirir els productes que es degusten sense la necessitat de desplaçar-se.

Dins el Cavatast també es realitzen activitats paral·leles com visites al Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu, s'ha tornat a convertir en el punt neuràlgic d'activitats de tot tipus, des de maridatges i tastos tècnics, fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.


Lloc:

  • Rambla de la Generalitat (Sant Sadurní d'Anoia)

Horari:

  • Divendres 5 d'octubre, de 19 a 23 h
  • Dissabte 6 d'octubre, d'11 a 23 h
  • Diumenge 7 d'octubre, d'11 a 21 h


Tota la info: Sant Sadurní-Cavatast