dissabte, 1 de setembre del 2018

INCIT'UP- PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS D'INNOVACIÓ PER A STARTUPS GASTRONÒMIQUES


Incit’up, nous premis d’innovació per a startups.

El Clúster Foodservice de Catalunya lliurarà aquest reconeixement el 19 de novembre en el marc del Fòrum Gastronòmic Girona

El Clúster Foodservice de Catalunya en col·laboració amb el Fòrum Gastronòmic i ACCIÓ, organitza els primers premis d’innovació per a startups, adreçats a totes les empreses que proposin una innovació tangible aplicable al sector alimentari i/o gastronòmic.

L’objectiu d’aquests guardons és incentivar a emprenedors a desenvolupar un projecte innovador per tal de contribuir a la millora d’un dels sectors més importants del país, l’alimentari.

Es poden inscriure totes aquelles startups que hagin iniciat l’activitat a partir de l’any 2015, tinguin la seu social dins el territori espanyol, i que tinguin un equip format per un mínim de dues persones -amb almenys una d’elles dedicada a temps complert-. 

Algunes de les propostes que respondrien als criteris per poder participar serien la millora significativa d’un producte o servei, un nou mètode de comercialització o de comunicació o un nou avantatge competitiu, entre d’altres.

Els projectes presentats seran valorats i consensuats per un jurat competent i altament qualificat. Els tres classificats rebran una compensació econòmica que va dels 1.000€ als 3.000€ i un guardó exclusiu elaborat per un/a artista de reconegut prestigi. A banda de la dotació econòmica, els guanyadors comptaran amb l’assessorament de mentors experts.

La startup guanyadora es donarà a conèixer durant la cerimònia d’entrega de premis, que finalitzarà amb un sopar de gala.

Per a més informació: www.clusterfoodservice.org