dimecres, 5 de desembre del 2018

LES GRANDS BUFFETS I EL FORMATGE

Narbona Capital mundial del Formatge amb Les Grands Buffets
El restaurant Les Grands Buffets ha presentat el bufet de formatge més gran del Món amb més de 110 formatges que converteix a Narbonne a la Capital Mundial del Formatge. La selecció ha comptat amb la col·laboració de Xavier Thuret, el millor Artesà Formatger de França



El restaurant Les Grands Buffets, a la ciutat de Nabonne, ha presentat davant la premsa nacional i internacional la seva col·lecció de 110 formatges, la més gran varietat del món en un restaurant i que converteix Narbona en la capital mundial del formatge.

La acurada col·lecció composta per més de 110 formatges, exposada en una espectacular safata de 30 metres i que ha estat acuradament seleccionada per Louis Privat, director de Les Grands Buffets, David Marrand, mestre formatger del restaurant i Xavier Thuret, el millor Artesà Formatger de França, amb el suport de l'equip de L'Affineur du Xef. 

A Les Grands Buffets podrem trobar tots formatges clàssics de la regió on es troba el restaurant, l'Occitania, de la resta de França i d'Europa. Per citar-ne uns quants: els millors Roqueforts, els Comté du Haut-Doubs, el Cantal i els Salers fabricats per artesans apassionats en petites explotacions, el Reblochon Fermier d'Alta Savoia , Camembert, Brie, St Mercelin, així com formatges de productors europeus com Feta, Ladotiri i Graviera de Grècia, Gouda a Comino d'Holanda, Gorgonzola, Taleggio, Pecorino amb pebre i Roccolino Nero d'Itàlia, Stilton d'Anglaterra, Tête de moine de Suïssa i els espanyols Manchego i Cabrales...

El Sr Luis Privat, director general de Les Grands Buffets, ha destacat que "França és el País dels Formatges ¿Cabria imaginar que la millor selecció fos la d'un restaurant de Xangai, Dubai o Las Vegas? A Les Grands Buffets estem molt orgullosos que el més gran Bufet de formatges del món es trobi a Narbona"

Aquest esdeveniment se suma a la celebració del cinquè aniversari de l'alta velocitat entre Espanya i França i pretén oferir al públic espanyol una acurada selecció de formatges d'alta gastronomia acompanyats de més de 70 referències de vi dels millors productors de la Regió, on els productors regionals ocupen un lloc d'excepció.

Xifres

• 110 Formatges en una safata de 30 metres
• 4 Mestres Formatgers a l'atenció del públic en Les Grands Buffets
• 23 Formatges Europeus
• 11 Regions franceses representades
• 342.000 coberts a l'any servits - mes 35.000 clients espanyols anuals
• 110 empleats

Les Grands Buffets

Ubicat a la ciutat Francesa de Narbonne, a només 1h d'Espanya en tren d'Alta Velocitat Renfe-SNCF està considerat com un dels restaurants bufet més reconeguts del món. Les Grands Buffets s'ha convertit en un lloc indispensable, capaç d'atraure els paladars més selectes disposats a degustar les receptes més antigues de la cuina tradicional francesa i gaudir d'una autèntica experiència del somni de Gargantúa on el comensal podrà degustar el Buffets de formatges més grans del món, amb més de 110 varietats, gaudir d'un espectacular "Plateau Royal" com la Llagosta a l'americana, assaborir una minuciosa selecció de receptes de la cuina tradicional francesa i endolcir amb més de 100 postres elaborats per un Mestre Pastisser. Tot plegat, regat amb més de 70 prestigiosos vins procedents de la regió, que podreu comprar a preus directes de la bodega.