diumenge, 30 d’agost del 2020

FIRA DEL FORMATGE CATALÀ-SAY CHEESE!Say Cheese! és una fira amb funcionament de venda directa, degustació i promoció de formatges artesans catalans de mans dels propis elaboradors i productors amb tres objectius clars:
  • Donar a conèixer i prestigiar la feina dels productors del nostre país.
  • Apropar els productors catalans i els seus productes al turisme de la ciutat de Barcelona.
  • Oferir formatges de qualitat en un esdeveniment pensat per a tots els públics fora de l’entorn rural.
Les dates

Say Cheese! tindrà un caire festiu i per això s'ha programat uns quants dies abans de les Festes de la Mercè de Barcelona. Per aquest motiu la fira tindrà lloc el 19 i 20 de setembre de 2020.
Say Cheese! tindrà també la seva versió virtual a firesvirtuals.cat del 15 al 19 de setembre.

Qui l’organitza?

Expogestió és una empresa que gestiona fires, mercats i esdeveniments gastronòmics des de fa més de quaranta anys. 
Les fires i mercats estan a mercè de l’evolució dels seus entorns immediats. i darrerament s'han viscut situacions meteorològiques i sanitàries que han alterat bruscament el dia a dia d’esdeveniments firals tant de recent creació com històrics i consolidats.

Per aquest motiu Expogestió ha vist imprescindible abordar els nous reptes amb celeritat, imaginació i responsabilitat. A Expogestió treballen conjuntament amb administracions locals, empreses i agents estratègics del sector per a oferir solucions a les noves realitats.

Ara més que mai cal reinventar-se i per això Expogestió ha ampliat l’equip d’assessorament per tal d’orientar amb eficàcia en cada cas. 

Per tant i per afavorir i preservar l'essència artesana de les fires, neix un nou lloc web on trobar els habituals productes. www.firesvirtuals.cat ofereix un calendari temàtic que agrupa productors i artesans del nostre país per a que els hi puguem seguir comprant per tal deconservar el valor afegit dels artesans firaires.

A on?

Say Cheese! tindrà lloc al vestíbul de l’estació del Nord de Barcelona a un minut de tren, metro i bus. En ple barri de l’Eixample de Barcelona, al costat de l’Arc de Triomf. L’espai és un rectangle diàfan de 622 m2 amb un ampli espai exterior d’accès.

El perquè del nom

“Say Cheese” és utilitzat popularment arreu del món per a sortir rient a l’hora de fer una foto en grup. És un concepte de tarannà distès, divertit, amè que ens apropa a situacions on el centre d’interès és gaudir en grup, família o parella. És un concepte fàcilment identificable pel turisme de l’àrea metropolitana. L’idioma vehicular de la gràfica és el català i l’anglès. La informació de servei el contingut serà en tots dos idiomes.

Com funcionarà?

La entrada serà lliure. hi haurà la possibilitat de comprar tiquet degustació i trobarem servei de begudes (aigua, vi i cervesa artesana).