dimecres, 2 de setembre del 2020

OLIS BARGALLÓ-VARIETAT ARGUDELL-L'OLI DE L'EMPORDÀ

Oli d'oliva verge extra argudell,

l'oli de l'Empordà

Olis Bargalló sempre ha buscat i busca la màxima qualitat, aquells productes que ens diferenciïn i que aportin un plus pels seus clients. Per això, és una de les poques firmes que ofereix un dels olis més exclusius del panorama olivarer: l'oli d'oliva verge extra argudell. 

De les millors olives de la varietat autòctona de l’Alt Empordà, neix l'oli d’oliva verge extra argudell premium. Un oli elaborat amb molta cura, des de la selecció de les olives, fins a l’embotellament. El resultat, un oli que brilla per la seva excel·lència. 

La varietat argudell està especialment adaptada a les particulars condicions climàtiques i edàfiques de la zona de l’Empordà, el que explica que sigui la més estesa en aquesta zona. Es tracta d’una varietat rústica, adaptada a la pobresa dels sòls, i que suporta els forts vents dominants (Tramuntana).

L'oli d’oliva verge extra argudell premium té un gust equilibrat entre dolç i amarg molt agradable al paladar i lleugerament afruitat.




Nou oli d'oliva verge extra ecològic Bargalló 

Aquest estiu Olis Bargalló ha estrenat el seu primer Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic, un oli elaborat amb les millors olives de la terra, i certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). 

Es tracta d’un coupage exclusiu d’Olis Bargalló, una selecció de les millors olives, per aconseguir un oli elaborat amb cura i amb tota l’experiència d’una casa amb tradició olivarera des del 1850. 

De sabor equilibrat i agradable, i de color daurat amb un toc verd fosc, l’Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic Bargalló és ideal per a gaudir de l’essència de la dieta mediterrània. 




Olis d'oliva verge extra aromatitzats

Amb farigola, amb bitxo, amb quatre pebres, amb alfàbrega, amb herbes provençals o amb all, la gamma d'olis d'oliva verge extra aromatitzats ens aporta un sabor especial, tan únic i amb caràcter que fa de les nostres elaboracions, un plat de luxe. 

Elaborats amb espècies i herbes en un maridatge exclusiu per a Olis Bargalló, els olis d'oliva verge extra aromatitzats es presenten en ampolles de 250 ml., en ampolles de vidre per a mostrar els ingredients. Uns olis ideals per amanir plats freds o calents, com amanides, plats de pasta, pizzes, coques, peixos o carns.