dimecres, 20 de març del 2019

ALL THOSE FOOD MARKET-EDICIÓ DE PRIMAVERA

All Those Food Market
Celebra la primavera a la desena edició del mercat d’artesans gastronòmics de Barcelona al Teatre Nacional de Catalunya
Els dies 6 i 7 d’abril All Those Food Market torna al Teatre Nacional de Catalunya amb les millors propostes gastronòmiques


All Those Food Market es consolida amb la seva desena edició i ens cita els dies 6 i 7 d’abril al Teatre Nacional de Catalunya per donar la benvinguda a la primavera amb les millors propostes gastronòmiques de sempre i amb algunes novetats que prometen ser tot un èxit. 

Serà l’ocasió de tastar una vegada més els formatges de Formatges Camps, les melmelades de Rosons, els dònuts de La Donuteria, els embotits i la sobrassada de Can Ferrerico, entre altres clàssics del mercat. 

Per primera vegada es podran tastar les delícies de Bollo Bakery, la ratafia de L’Hòstia, els dàtils d’Arabisimos i molts més productes artesanals que ompliran els passadissos del teatre durant tot el cap de setmana. 

Aquesta desena edició comptarà també amb un fantàstic line-up als fogons i participaran alguns dels restaurants més destacats de la ciutat com la cuina del prestigiós xef Rafa Peña del restaurant Gresca, les tremendes pizzes de Frankie Gallo Cha Cha Cha o les delícies asiàtic-catalanes de Casa Xica. A ells s’hi sumaran altres projectes punters de la ciutat com The Fish and Chips Shop, el restaurant Chivuo’s o Aiueno, entre moltes altres propostes. Tota una experiència gastronòmica que es podrà viure, com sempre, acompanyada de tot tipus de begudes artesanes al ritme de la millor música. 

Enguany, All Those instal·larà un Brew Bar de la mà de Nomad Coffee on es podrà degustar les diferents tipologies de cafè de filtre i descobrir els seus mètodes d’elaboració. 

Per altra banda, el festival disposarà, com ja és habitual, d’una variada oferta de tallers. Aquells que s’apropin al TNC tindran l’ocasió d’aprendre noves tècniques i pràctiques culinàries de la mà d’artesans com per exemple Rooftop Smokehouse, qui mostraran el procés de curació i fumat de peix o, com Santi Ortiz, qui ensenyarà a preparar els millors còctels primaverals. 

Els petits de la família podran escollir entre una gran quantitat d’activitats lúdiques gratuïtes, com crear divertides eines amb verdures o pintar ous de Pasqua amb tintes naturals presents en els aliments. Tampoc faltarà l’espai chill out per a nadons coordinat com sempre per Mammaproof, on tota la família podrà relaxar-se o gaudir jugant. 

Finalment, per celebrar el dècim All Those Food Market, s’exposarà la col·lecció completa de cartells que diferents artistes i estudis de la ciutat han dissenyat al llarg de les diverses edicions del festival. 

Calendari:
  • Dissabte, 6 d'abril des de les 11h fins les 23h 
  • Diumenge, 7 d'abril des de les 11h fins les 20h 
Lloc
  • Teatre Nacional de Catalunya  Plaça de les Arts, 1 (Barcelona)