dijous, 21 de març del 2019

CALÇOTADA SOLIDÀRIA- CONSERVES FERRER

2a Calçotada Solidària
Els treballadors de Conserves Ferrer ja tenen a punt la 2ª Calçotada Solidària per recaptar diners per la Marató de TV3 destinada a les malalties minoritàries.


Ferrer i els seus treballadors tornen a impulsar les Calçotades Solidàries i per això el proper dissabte 6 d’Abril celebraran una jornada plena d’activitats, una calçotada i un gran concert entre altres novetats.

Hi participaran diferents associacions, artistes i grups musicals que amenitzaran la festa creada per recaptar diners per la Marató de TV3 que enguany anirà destinada a les malalties minoritàries.

Aquesta festa solidària es possible gràcies a l’ajuda de l’equip de treballadors de Conserves Ferrer, a moltes empreses que proporcionen els seus productes i altres col·laboradors de diferents àmbits, que fan possibles les activitats.

Els treballadors de Ferrer ja preparen la seva 2ª Calçotada Solidària gràcies al suport de molts col·laboradors que la fan possible.


2a Calçotada Solidària


Aquesta és una iniciativa que es va iniciar l’any passat i donada la bona acollida que va tenir, Ferrer no ha dubtat en seguir impulsant aquesta cita solidària que es preveu poder seguir celebrant, any rere any.

Ferrer organitza les Calçotades Solidaries, amb la finalitat de recaptar diners que es destinen íntegrament a causes benèfiques. L’any passat el destí dels fons va ser la construcció del nou Hospital d’Oncologia i Hematologia d’Althaia, que avui ja és una realitat, i aquest any, els diners recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3 2019 que té com a finalitat la investigació per les malalties minoritàries.


Marató TV3

Aquest any s’han volgut introduir novetats i fer créixer la festa per això s’ha organitzat una jornada solidària encara més complerta que començarà a les 12h del migdia amb activitats i tallers per a nens i adults, a la pista poliesportiva, El Paller de Santpedor, anirà seguida d’una gran calçotada i a la sobretaula actuarà el Mag Pota, hi haurà un bingo solidari i diverses activitats per a nens, a més d’un inflable. La festa culminarà amb una gran nit de concerts a la sala Stroika de Manresa.


Programa

Tot i que les activitats estan obertes a tothom, la Calçotada Solidària tindrà un aforament màxim de 400 persones, entre adults i nens. Els tiquets es podran comprar a la botiga de Fàbrica de Ferrer i tenen un preu de 8€ per nens i 15€ per adults, el tiquet d’adult inclou també l’entrada als concerts de la salsa Stroika. 

Al concert que se celebrarà a la sala Stroika de Manresa amb la col·laboració de la Casa de la Música, actuaran SHERPAH, MAMA PATXANGA, JOKB, OVELLA XAO, RASTAFLAIRES i ARES, i contaran amb les intervencions de part de la plantilla del FRICANDÓ MATINER (RACC105) amb Ernest Codina, Pau de Pons i Guillem Estadella.


Ferrer es mostra molt content de poder assegurar que aquest acte és possible gràcies a la participació dels seus treballadors i que ha anat creixent en nombre de participants, activitats, voluntaris i empreses col·laboradores, fins a convertir-se en una gran jornada solidària que preveu doblar els visitants de l’any passat i consolidar-se per celebrar-se cada any.


Ja estem a punt per la 2a Calçotada Solidària i per totes les que puguin venir. Us hi esperem!!!