dimecres, 20 de març del 2019

B-TRAVEL

B-TRAVEL

B-Travel aplega les millors ofertes i promocions del turisme d’experiències 

B-Travel, el saló especialitzat en turisme d’experiències per al públic final, comptarà amb les millors propostes de totes les comunitats autònomes d'Espanya i de més de 40 països, refermant el seu caràcter de fira líder en aquest tipus d’activitat turística. 

Organitzat per Fira de Barcelona, el certamen oferirà més d’un centenar d’ofertes, premis i viatges i tornarà a concedir un protagonisme especial als professionals amb la celebració de quatre esdeveniments dissenyats específicament per als agents del sector. 

B-Travel, que tindrà lloc del 22 al 24 de març al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà 200 expositors que donaran a conèixer la millor oferta de turisme experiencial que es pot reunir en l'actualitat. En aquest sentit, a més de la presència de totes les destinacions nacionals i una quarantena de països i regions del món, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics tornen a prendre part en el saló. Referents en el sector turístic com Renfe, Level, Vueling, B The Travel Brand, Altaïr o Australis donaran a conèixer als visitants els seus millors serveis i promocions. 

Entre les destinacions interiors, destacaran Andalusia, Balears, Canàries, Castella i Lleó i Catalunya mentre que, a nivell internacional, la principal novetat és el retorn al saló de Polònia. Estats Units, Japó, Iran, Cambodja, Macedònia del Nord o països de l'Àfrica subsahariana com Etiòpia o Tanzània formen part de l'oferta, a més d'altres països habituals com Itàlia, França, Portugal, Croàcia, Cuba o la Xina. 

El president de B-Travel, Jordi Clos, assenyala que "el sector turístic és un sector clau per a l'economia espanyola com ho demostra el fet que ocupi a més de 2,3 milions de persones i que representi el 11,7% del Producte Interior Brut del 2018. I és fonamental que, per mantenir aquesta posició de lideratge, el sector aposti per la digitalització i la innovació per a la seva modernització". 

Per la seva banda, la directora del saló, Marta Serra, afirma que "BTravel vol combinar la seva condició de saló dirigit al públic final, amb una selecció de les millors propostes del turisme experiencial i la seva intenció d'arribar als professionals del sector oferint la Del 22 al 24 de març de 2019".

Activitats i ofertes
 
B-Travel ha organitzat diverses activitats per als viatgers que visitin el saló. A l'escenari central B-Travel Experience Àrea es concentraran les actuacions musicals i les demostracions culturals de diferents països i danses del món. Així mateix, tornarà al B-Travel Cinema, ofert per la companyia aèria Level, on es projectaran documentals i vídeos de viatges i en el qual es presentarà el projecte Movie Tourism, un programa d'itineraris i experiències en llocs de la Unió Europea declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i relacionats amb el món del cinema. 

A més, i amb l'objectiu de dinamitzar les reserves i les vendes d'experiències viatgeres, el saló ofereix més d'un centenar d'ofertes especials i descomptes a través de la B-Travel Passport, un document que els visitants han d'emplenar en superar una sèrie de proves organitzades pels expositors en una gimcana que dóna accés a un sorteig amb premis i descomptes en viatges valorats en més de 27.000 euros. 

Així, els visitants podran optar a vols a Santiago de Xile, escapades a Formentera o Eivissa, viatges de cap de setmana a les ciutats italianes de Bolonya o Rimini, bitllets en AVE a París o Marsella, estades en hotels de 4 estrelles a la Península Ibèrica, assistir a musicals a Madrid o entrades a museus de Barcelona o monestirs de Catalunya, entre d'altres promocions. 

Un viatge a través del paladar i la història

Un altre dels grans atractius del saló serà l'espai gastronòmic B Delicious, on els assistents poden degustar, a partir d'un euro per tiquet, fins a 100 receptes en un recorregut enogastronòmic per diferents cultures del món des de la cuina kosher israeliana fins a la halal àrab, sense deixar de banda la rica varietat de la gastronomia espanyola, catalana i europea. 

A més de B-Delicious, el saló proposa una visita en funció dels interessos del viatger, motiu pel qual les experiències queden enquadrades en diverses experiències: B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, nou luxe, etc.), B-Adventure (esport i aventura) i B-industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial). 

A l'espai B-Industrial, es donarà a conèixer el ric patrimoni industrial com a destinació turística de la mà d'un total de quinze expositors, que van des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) fins al municipi de Sao Joao da Madeira a Portugal, passant per Basquetour, l'agència basca de turisme, Astúries Turisme Industrial, la Diputació de la Corunya, Turisme de Segòvia, el Patronat de Turisme de Lleó, el Museu del Tabac d'Andorra, el Celler Otazu de Navarra o els ajuntaments de Torrevella a Alacant, Béjar a Salamanca o de l'Alcora a Castelló, en representació de 72 experiències i 202 empreses visitables, 

En l'àmbit cultural, destaquen la presència de Camins de Sefarad, la ruta per 19 ciutats espanyoles amb una gran presència jueva que té com a objectiu conèixer el seu llegat, o Heràldica Familiar, una empresa especialitzada en la recerca genealògica i familiar que posa l'accent en establir l'itinerari geogràfic dels que volen conèixer els seus orígens. 

Agenda per a professionals 

Després de l'èxit de 2018, en què es van acreditar més de 1.100 professionals, B-Travel ha dissenyat una completa agenda d'activitats destinades als agents del sector amb la col·laboració de Innovation Hub Travel Edition, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i el Gremi d'Hotels de Barcelona.

El dia 22 tindran lloc B-Travel.Font, l'espai dedicat a la transformació i la innovació digital al àmbit turístic; els Professional Meetings, una sèrie de reunions B2B per fomentar les relacions comercials entre expositors i comercials; i el B-Travel Job Market Place, on es posaran en contacte empreses del sector amb professionals aturats. 

Els dies 22 i 23, es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial en el marc de l'espai B-Industrial.


B-TRAVEL