dimecres, 28 de novembre del 2018

DIVERSUS-SANT BOI



Diversus Sant Boi
Cuina Gourmet en una nau industrial

L'establiment ofereix en el seu 1r pis -sala de De Dalt- una oferta gastronòmica actualitzada i de proximitat


El xef barceloní Fernando Gutiérrez format en la UAB en Direcció Hotelera ha passat per diversos establiments a dues de les ciutats més gastrònomes d’Europa com són París i Brussel·les i a on ha adquirit, gairebé de manera autodidacta, el bon saber fer que demostra cada dia des del 2007 al Diversus Sant Boi.

Diversus Sant Boi, al cor d’un polígon industrial i envoltat de fàbriques i centres de producció,  demostra que es pot menjar de luxe amb una ubicació que trenca tots els tòpics i és que aquest restaurant ofereix en el pis superior d’una nau industrial, de nom, De Dalt, una autèntica cuina "d'alçada"  moderna, actual, amb la millor de les tècniques, arrelada a la tradició però amb tocs d'avantguarda  depurada, plena de textures, sabors i aromes.

Aquest 2018 des de la direcció del grup que capitaneja Carlos Gonzàlez, van veure la necessitat de reconduir l'oferta gastronòmica que oferien al primer pis de la nau industrial i convertir-lo en un espai per al #slowfood en el més ampli sentit de la paraula: un espai per acollir taules amples, ben vestides i espaiades i així els comensals puguin gaudir d'una cuina més gourmet, selecta i cuidadda i per sobre de tot, sense presses!





En Fernando Gutierrez que forma part del col·lectiu Sabors de l'Horta impulsat pel Turisme del Baix Llobregat, ens ha dit que: "M'agrada elaborar una cuina de mercat amb els productes que cada temporada ens ofereix, amb moltes verdures i hortalisses de l'horta del Parc Agrari del Baix Llobregat"  i aposta per oferir al client la cuina que vol però una mica més divertida, moderna i per damunt de tot molt imaginativa.

Així, en el De Dalt, el comensal pot assaborir exquisideses com: l'Ostra Gillardeau amb perla cítrica japonesa; les Vieires a la meunière amb parmentier de fonoll, parmesà, xampinyons, avellanes i núvol de tinta; el Bacallà a baixa temperatura amb molles de panko i allioli d'all negre; el foie mi cuit que fan a casa o el Lingot de cua de bou guisat amb parmentier de romaní, meló i cebetes glacejades, però també pot degustar plats de cuina de mercat més tradicionals com els clàssics Cargols a la llauna amb allioli, la Graellada de verdures de temporada amb romesco o els Peixos de llotja a la brasa, una de les tècniques que ja trobem a la cuina medieval catalana i que reprodueixen a la vista de tots els clients amb un moderníssim forn de llenya de la marca Josper