dijous, 9 de maig del 2019

GREENVITA-CARTA PRIMAVERA-ESTIU 2019

GreenVita presenta la seva nova carta de primavera-estiu 2019

  • La marca de referència en restauració saludable presenta les seves noves creacions amb productes frescos, ecològics, de proximitat i de temporada.

  • GreenVita, la cadena de restauració "Healthy Kitchen", llança aquesta setmana la seva nova carta de primavera-estiu 2019, amb una àmplia i acurada selecció de productes frescos, ecològics i de proximitat.

La nova carta, desenvolupada pels Xefs de GreenVita, integren 15 nous plats que aporten a la seva comunitat de clients noves opcions d'alimentació sana i sostenible adaptades a les dietes flexitarianas, vegetarianes, veganes i crudiveganas.

Entre les noves creacions destaquen la Albergínia Garam Masala, el Miang de Pollastre de Corral i el Bowl d'Espagueti Integral Ecològic amb Calamar. 


GreenVita, carta primavera-estiu


En la gamma de postres, GreenVita sorprendrà amb noves incorporacions com el Hummus de Xocolata i el Tiramisú de et Matcha, i en la seva oferta de begudes naturals i ecològiques vins com Herència Altés, Clar i Comalats. 

Les amanides segueixen sent el plat principal de la proposta de menjar saludable de GreenVita i per a aquesta temporada la novetat és l'Amanida de Amaranto Ecològic.


GreenVita, carta primavera-estiu


Aquestes novetats s'uneixen als plats que ja formen part de l'Ecosistema gastronòmic de GreenVita; l'Amanida Llentia Caviar, l'Arròs Vermell Ecològic, l'Arròs Negre Venere, la Quinoa Reial Ecològica, el Trio Hummus, el Pollastre Teriyaki, el Pop a la Brasa, la Xarxa Veggie Burger, els Daus de Blat de moro Rosso i als Ous orgànics a la Brasa.



GreenVita, cartaprimavera-estiu


GreenVita és la marca de referència de cuina saludable compromesa amb el producte i amb el sabor, gràcies a un ecosistema únic que comença amb la recol·lecció diària en les explotacions dels seus agricultors, ramaders i pescadors i que passa per una elaboració saludable, en cru, al vapor, saltejat o a la brasa de carbó vegetal, sense processats, fregits, sucres refinats ni additius químics.

La nova carta estarà disponible en tots els restaurants GreenVita i en les principals plataformes de Delivery a partir del dilluns 6 de Maig. 

Totes les novetats a seva la pàgina web

GreenVita, fundada el 2016 per Joan Manuel Gili i Dunia Moreno, dos experts en el sector de la restauració, GreenVita s'ha convertit en la marca de referència en menjar saludable, que ofereix creacions innovadores, amb sabor i assequibles, elaborades diàriament a través de 5 restaurants i un equip de més de 100 persones, utilitzant ingredients frescos i productes lliurats cada matí. 

La forta ètica alimentària de Joan Manuel Gili i Dunia Moreno els ha permès convertir-se en un referent nacional del menjar sa, saludable, ecològic i de proximitat.

La filosofia de GreenVita se centra en emocionar i sorprendre a la seva comunitat de clients, compartint tota l'experiència i passió pel menjar sa i equilibrat, sota els valors de flexibilitat, transparència, honestedat i creativitat.



GreenVita, carta primavera-estiu