dissabte, 4 de maig del 2019

VINYASONS





VinyaSons Ametller Origen presenta l’edició 2019 amb concerts i tastos a l’Ametller Origen CoMMons 


  • La Première del VinyaSons Ametller Origen 2019 comptarà amb els concerts de Sara Terraza, Marina Tuset i Paula Valls 
  • L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 11 de maig de 17.00 a 21.30 a l’espai Ametller Origen CoMMons al World Trade Center de Barcelona 

VinyaSons Ametller Origen organitza la Première del Festival VinyaSons Ametller Origen 2019, un esdeveniment cultural on la música, el vi i la gastronomia acolliran la presentació del cartell 2019 del festival de música, que enguany arriba a la seva 7a edició amb la incorporació de nous cellers i de veus catalanes que sonen amb força als escenaris internacionals. 

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig al World Trade Center, comptarà amb les actuacions de tres de les millors veus femenines de l'actualitat. El primer concert (18:00h) anirà a càrrec de la cantautora i guitarrista Sara Terraza; prendrà el relleu (19:00h) la cantant de jazz-pop Marina Tuset; i serà la veu de la cantant i compositora Paula Valls (20:00h) qui acabarà d’arrodonir la festa de presentació. 

La Première del VinyaSons Ametller Origen 2019 combina la música amb degustacions de vins dels 14 cellers participants a l’edició 2019 del festival VinyaSons Ametller Origen, de les denominacions d’origen Penedès, Empordà, Catalunya, Conca de Barberà i Tarragona. L’oferta gastronòmica que maridarà els vins i els concerts anirà a càrrec d’Ametller Origen, patrocinador principal del festival. 

Les entrades generals per al públic ja estan a la venta a un preu de 15€, amb descomptes per als Amics VinyaSons i per als Clients Ametller Origen, i es poden adquirir a través del web del VinyaSons Ametller Origen.

Descarregat el programa