divendres, 17 de maig del 2019

VINYASONS-FESTIVAL 2019

Vinyasons

VinyaSons Ametller Origen dona el tret de sortida a l’edició 2019 amb una première d’èxit

L’esdeveniment va acollir prop de 200 persones que van gaudir d’un tastet musical i enogastronòmic de la setena edició del festival.

La Première del Festival VinyaSons Ametller Origen, que va tenir lloc el passat dissabte a l’espai Ametller Origen CoMMons, va acollir prop de 200 persones per donar el tret de sortida a la setena edició del festival.

Amb les veus de Marina Tuset, Sara Terraza i Paula Valls, amb els vins dels 14 cellers participants a l’edició d’enguany i amb la proposta gastronòmica d’Ametller Origen, els assistents van poder viure i tastar en exclusiva la proposta de l’edició 2019.


Coca amb escalivada, maduixetes i anchova

La programació de 2019, repartida en 14 cellers de la DO Penedès, DO Empordà, DO Tarragona, DO Catalunya i DO Conca de Barberà, reafirma l’aposta del festival per les veus femenines i les formacions catalanes més potents a nivell nacional i internacional, com són: Paula Valls, Sara Terraza, Marina Tuset, Sara Pi, In Crescendo, Felix Rossy Quintet, Guillem Roma, Pavvla, Celes Alías i Manel Fortià o Les Fourchettes. 

Les entrades generals per al públic ja estan a la venta i es poden adquirir a través del web del VinyaSons Ametller Origen.


Vinyasons
Ametller Origen