dimecres, 31 d’octubre del 2018

EL FÒRUM GASTRONÒMIC A MENYS D'UN MES




A menys d’un mes per obrir les seves portes, el Fòrum Gastronòmic de Girona que se celebrarà al Palau de Congressos i Fires els dies 18, 19 i 20 de novembre, ja pot anunciar que serà novament una fira plena a vesar d’empreses que presentaran les seves novetats, productes i innovacions. 

Ens plau anunciar que avui, a menys d'un mes de la celebració de l'esdeveniment, el 100% de l’espai expositiu ja està venut, i fins i tot, compta amb llista d’espera. A la fira hi participaran les millors marques del sector foodservice, des d’empreses d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i l’artesania alimentària.

Després de l’espectacular creixement de l’espai firal el 2017 que va créixer en un 40%,  enguany es manté la superfície i el nombre d’empreses participants. L’objectiu és treballar per a la consolidació i  la millora qualitativa de l’esdeveniment. 

La fira es consolida com aparador de les novetats del mercat gastronòmic i horeca, i les empreses que hi participen volen repetir. De fet,  un 70% d’expositors d’aquesta edició ja hi han participat en altres ocasions, la qual cosa demostra la fidelitat de les empreses que confien en l’esdeveniment per donar-se a conèixer i promocionar-se. Cal destacar també l’interès que desperta el Fòrum Gastronòmic, com a novetat, un 30% d’empreses hi participaran per primera vegada aquest 2018.

El Fòrum Gastronòmic comptarà amb una àmplia representació d’empreses procedents de Catalunya, especialment de les terres gironines, però també d’arreu de l’estat espanyol i d’Europa. L'any passat va rebre a 25.155 assistents, dels quals, el 91% va assegurar sentir-se molt satisfet de la seva visita i amb ganes de repetir. Així doncs, entre el 18 i el 20 de novembre, el Palau de Fires i Congressos de Girona tornarà a obrir les portes del Fòrum Gastronòmic, tot esperant repetir l’èxit obtingut en altres edicions.

El Fòrum Gastronòmic Girona 2018 acollirà la celebració de diversos certàmens i concursos. Destaquem una vegada més, els Premis InnoFòrum, dedicats a les empreses i patrocinats per la Cambra de Comerç de Girona i que són un reconeixement a la innovació que porten a terme moltes empreses en el sector de la gastronomia. S'han inscrit un total de 17 productes al certamen, els quals optaran al màxim guardó en tres categories: producte més innovador, packaging més creatiu i gust més original. Els productes candidats estaran exposats en el recinte firal durant els tres dies de la fira i el diumenge 18 es farà entrega dels guardons en un acte a l’Auditori.