dijous, 18 d’octubre del 2018

ROMAN PIZZA-DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA


Roman Pizza és una franquícia que va iniciar l'any 2010 el seu camí en el món de la restauració amb una braseria a Balsareny, Cal Rufino, regentada per Antonio Roman i la seva senyora Maria Gàzquez i avui ja compta amb 10 establiments repartits per la província de Barcelona.

Roman Pizza a Mataró

Els responsables de la botiga recentment inagurada a la població laietana, Jordi Capel i Albert Expósito, al C/Argentona, 26 volen premiar la col.laboració dels seus clients i han preparat diferents concursos, amb premis, per a tots aquells que pengin fotos de les seves pizzes a les xxss amb el hastag #RomanPizzaSolidària.

Maresme Oncològic és una associació amb seu a Mataró nascuda al 1 de juny de 2005 que té com a objectiu, fer costat als malalts i malaltes de càncer i als seus familiars. Fa 13 anys, un grup de persones que havien estat afectats per la malaltia van voler compartir les seves experiències amb d’altres afectats i, d’aquestes primeres trobades, va sorgir un grup d’ajuda mútua amb terapeutes i, més tard, una entitat per ajudar als afectats. Un grup de dones i professionals del sector treballen de manera desinteressada oferint als seus associats un ampli ventall d'activitats entre les que destaquem, Caminem amb Maresme Oncològic contra el càncer de mama que el proper 21 d'octubre celebra la seva onzena edició.

Amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de la lluita contra el càncer de mama, la franquícia de Roman Pizza a Mataró donarà a l’associació Maresme Oncològic 2 euros de cada pizza venuda entre els dies 17 i 19 d’octubre, sumant-se així, a la celebració del Dia Internacional del Càncer de mama, el proper 19 d’octubre.