diumenge, 21 d’octubre del 2018

PREMI CUINER 2018-FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA

Quatre cuiners i una cuinera

Núria Bonet de Ca la Núria (Bellver i Puigcerdà), Jordi Coromina de l’Horta (Tavertet), Juanjo Marqués del Maran (Girona), Arnau Muñío del Direkte al Mercat de la Boqueria (Barcelona) i Pau Pons de L’Artesana del Poblenou, també de Barcelona, coneixeran durant la primera jornada del Fòrum Gastronòmic Girona 2018 i després de demostrar en directe, en una sessió especial a l'Auditori, les seves qualitats culinàries, qui serà el guanyador o guanyadora del Premi al Millor Cuiner de l'Any.

El candidats, preseleccionats per un jurat especial, destaquen per oferir en els seus establiments unes propostes culinàries arrelades a la terra i al seu entorn, però també per aportar tocs d’innovació i un segell propi.


El guanyador del certamen, que s’organitza en col·laboració amb La Vanguardia, es triarà a través d’un sistema de votació online obert a tots els internautes entre els dies 21 d’octubre i 15 de novembre.



Núria Bonet

Jordi Coromina


Juanjo Marqués


Arnau Muñio

Pau Pons
El certamen ha guardonat, fins ara, a Oriol Llavina (El Cigró d’Or) el 2009, Dani Lechuga (Caldeni) el 2011, Albert Marimon (La Cava) el 2013, Albert Ortiz (Axol) el 2014, Diego Alías (Ca l'Amador) el 2015, Vicent Guimerà (L’Antic Molí) el 2016; i Albert Mendiola (Marimorena) el 2017.