dimarts, 16 d’octubre del 2018

IV NIT GOURMET DE CATALUNYA




Una de les activitats estrella del Clúster Gourmet de Catalunya és la Nit del Gourmet Català, punt de trobada de referència del sector a Catalunya.

És la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició, l’origen i el territori.

Una festa que se celebra cada any amb la presentació i tast dels productes dels socis de Catalonia Gourmet i amb el lliurament del Premi al Gourmet Català de l’Any, en reconeixement a l’estima i la promoció del producte gourmet català, així com els Premis al Creixement Empresarial en Innovació i Internacionalització en reconeixement a les iniciatives empresarials dels socis del Clúster.

Un clúster és un grup d’empreses i institucions del mateix sector que comparteixen reptes estratègics. 

  • Clúster és col·laboració, és aprofitament de sinèrgies, és treball en xarxa. 


Els principals protagonistes dels clústers són els empresaris i el producte gourmet és aquell que aconsegueix un posicionament diferencial en el mercat i això li permet fixar un preu significatiu. La seva diferenciació pot venir donada per diferents atributs: una qualitat superior, una exclusivitat del canal de venda, un packaging sofisticat, una història diferenciadora...


El Clúster Gourmet de Catalunya actua a nivell local, nacional i internacional i té com a principal objectiu promoure el potencial del producte català d’alta gamma amb el recolzament de l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa (ACC10). Aquest objectiu s’aconsegueix creant una imatge conjunta de qualitat dels productes gourmet, incrementant el grau de internacionalització de les seves empreses, innovant i creant nous canals directes amb els clients.

Les línies principals de treball són la promoció conjunta dels productes tant als mercats locals com internacionals: corners de Catalonia Gourmet a les principals cadenes i botigues retail delikatessen, fires locals i internacionals, punts de trànsit de turisme a Catalunya i un llarg etcètera per arribar a un públic que aprecia i valora la qualitat del producte per sobre de tot. 

Lloc:
  • Palau de Pedralbes (Avinguda Diagonal 686 de Barcelona)

Dia i hora:
  • Dimecres, 17 d'octubre a les 18:00h