dilluns, 22 d’abril del 2019

LA BOUTIQUE-NOVA XOCOLATERIA AL BARRI DEL BORN

La Boutique




Chocolates Lacasa obre la seva primera botiga a Barcelona, la sisena de la companyia, aprop de la que fou l’antiga fàbrica Mauri, on es van fabricar els primers caramels Mentolin.

L’establiment, ubicat al cèntric barri del Born, ofereix als amants de la xocolata els seus productes més Premium, incloent una àmplia varietat de xocolates i productes llestos per a la seva degustació.

A la seva botiga de Chocolates Lacasa, La Boutique, situada al c/Fusina, 5 de Barcelona, a pocs metres del Museu de la Xocolata, el visitant té l’oportunitat d’adquirir els productes Lacasa i també, si ho desitja, tastar-los al local: xocolata a la tassa, gelats artesans Bico de Xeado, crepes, gofres de xocolata i fins i tot, cafès acompanyats de xocolata 70% cacau formen part de la seva àmplia oferta.

La botiga també ofereix l’opció de tastar i combinar d’una forma lúdica tots els confits de la marca. Entre les opcions a escollir hi ha la selecció Mi Momento de fruits secs (anacards, ametlles, avellanes, festucs o cacahuets) o fruita (taronja, gerds, mango o panses), banyats de la xocolata de la qualitat més alta.

Com a curiositat tasteu també els distingits "escargots" fabricats a la seva fàbrica de Dijon, una especialitat farcida de praliné a "l’ancienne" que es pot tastar en tres varietats.

Els fans de Conguitos i Lacasitos, les marques més emblemàtiques de Chocolates Lacasa, també trobaràn un espai a la nova botiga, amb productes exclusius ideals per menjar, per decorar o per regalar.

Coincidint amb l’arribada de la Pasqua, la botiga posarà a la venda una exclusiva col-lecció d’ous de xocolata per a que els padrins més exigents trobin una mona d’una qualitat i dissenys únics.

A més, aquesta nova botiga esdevé un imprescindible de la ruta dels #chocolatelovers que podrán gaudir de tallers i cursos específics de xocolata impartits per pastissers i mestres xocolaters de renom. Tota la informació addicional s’anirà publicant a les seves xarxes socials.

Chocolates Lacasa és conegut per la seva exclusiva varietat de turrons, però també ho és per la seva gamma de tauletes de xocolata negra de 70% i 85% de cacau, sola o amb fruits secs.

Chocolates Lacasa va néixer el 1852 a la localitat pirenaica de Jaca. Des dels seus orígens la família Lacasa es va apassionar amb l’elaboració de delicioses xocolates, sempre amb les millors receptes i ingredients curosament seleccionats.