divendres, 14 de setembre del 2018

MAGNUM BARGALLÓ



Magnum Bargalló, un autèntic "regal gourmet"

Olis Bargalló presenta el seu millor oli d'oliva extra verge en un format premium.

Pels més gourmets. Pels més exigents. Pels amants de la bona cuina i els millors ingredients. L'oli d'oliva verge extra arbequina Magnum Bargalló és la màxima expressió de l'excel·lència de la signatura Olis Bargalló, fundada el 1850.

Nascut de la afruitada i aromàtica oliva arbequina, Magnum Bargalló és el resultat d'una acurada selecció de les millors olives arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona, premsades en fred i envasades sense filtrar, el que li aporta uns matisos únics i incomparables.

I pel millor or líquid, el millor format: una ampolla magnum de 1.500 ml. en vidre fosc, que conserva intactes les qualitats organolèptiques de l'oli durant més temps. És el format ideal pels que valoren la qualitat i l'obsequi perfecte per a les ocasions més especials. 

                        Un autèntic regal gourmet

L'arbequina és la varietat característica de la zona de Tarragona, Lleida, i de l'Alt Aragó. La seva precoç entrada en producció la fan especialment apta per a les noves plantacions súper intensives i per al seu cultiu mecanitzat, per la qual cosa s'ha estès de manera generalitzada per altres zones productores. 
El seu oli presenta una aroma afruitat d'oliva i altres fruites, dolç i gairebé imperceptible l'amarg i el picant. Es pot arribar a percebre olor de tomaquera, herba fresca, plàtan madur i carxofa.

Olis Bargalló va néixer el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona). Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix ​​l'empresa des de fa diverses dècades amb l'objectiu de convertir la signatura en una marca de referència i prestigi. 
Olis Bargalló comercialitza olis d'oliva extra verge en diferents formats, així com altres productes relacionats, des de perles d'oli i de vinagre, olis aromàtics, olives de taula per a hostaleria i vinagres.