dimecres, 5 de setembre del 2018

OBSERVATORIUM GASTRONÒMIC-OSONA



Diumenge 30 de setembre i dilluns 1 d'octubre de 2018 el gremi d'hostaleria d'Osona celebra la 1a edició de l'Observatorium Gastronòmic al recinte firal, El Sucre de Vic, amb el lema: Parlem d'innovacions a la cuina.

És per això que la major part de les activitats programades estan enfocades a la innovació digital en el sistema de gestió del negoci – Inteligent Business (TPV, PDA, Big Data,....) impressores 3D, realitat augmentada, estratègies per incrementar les relacions amb els clients potencials,..., entre altres innovacions d’utilitat per a petites i mitjanes empreses. 

Els més curiosos i enamorats de la cuina podran gaudir d’activitats lúdiques com tallers, degustacions, competicions, tast de vins, ... entre altes accions gastronòmiques amb l’objectiu de promocionar els productes de la terra d’Osona i aquelles empreses que es volen donar a conèixer a la Comarca.

Les empreses, distribuïdors i productors també podran crear relacions comercials amb els expositors de productes i serveis, compartir experiències i consells en les Àrees de Networking i a més a més de poder inscriure’s gratuïtament a les activitats programades.

l’objectiu de l'Observatorium Gastronòmic és impulsar i promocionar el sector,  apropar els habitants i empresaris de la comarca, crear vincles comercials, activitats lúdiques, xerrades, demostracions i degustacions, i ser una finestra de negoci per les empreses exteriors i de les comarques properes. Per això s'ha treballat en 3 àrees essencials:


Àrea de Restauració
Una trobada per estar al dia a dia de les innovacions respecte a maquinàries i productes per establiments de restauració i empreses d'elaboració.
Organitzant una degustació pels visitants amb l’objectiu de promocionar les receptes més referents dels establiments que participen a la fira. Incitant la consciència d’origen dels productes i suport cap a les petites i mitjanes empreses de la Comarca


Àrea de comerç
Participació de les botigues del sector gastronòmic per presentar i vendre la seva diversitat de productes d´alimentació i begudes als habitants de la Comarca d´Osona i limítrofes que vinguin a la Fira.
Generant una màxima atenció els establiments de la zona, organitzant accions, activitats i tallers d’aliments i begudes referents a la Comarca


Àrea de turisme gastronòmic
Un punt de trobada i referència com a proposta turística per impulsar l'activitat gastronòmica, rural, oci,..., vincles i promoció, com per exemple diversitat de producte de la terra, cuina i receptes de tradició i història d’Osona.
Una guia gourmet amb la diversitat d’establiments de restauració i hotels de les diferents categories, juntament amb el valor afegit d’activitat de muntanya i el patrimoni gastronòmic de la Comarca.


Podeu demanar la vostra entrada gratuita per als dos dies a la web oficial