dimecres, 14 de novembre del 2018

GREENVITA: NOVA CARTA DE TARDOR-HIVERN

GreenVita, la cadena de restauració saludable "Healthy Kitchen" presenta la nova carta tardor-hivern 2018/2019 amb una àmplia i acurada selecció de productes de temporada, ecològics i de proximitat.

La nova carta, fruit de mesos d'investigació i treball ha estat elaborada pels xefs de GreenVita i integra plats i ingredients de temporada com el moniato, la carbassa, la polenta i els bolets. També incorpora productes com l'arròs vermell, l'arròs negre, uns tagliatelle fets d'arròs, la llentia caviar, les mafaldines, la quinoa, el pollastre de corral, la vedella ecològica, els ous de corral, el salmó fresc, sempre per a donar cabuda a les diferents opcions i per a tots els clients ja mantinguin dietes omnívores, vegetarians, vegans o sense gluten.

Compromesa amb una cuina sana i equilibrada, fan servir ingredients procedents de l'agricultura sostenible que conserven tots els nutrients i les vitamines esencials, cuinats amb les tècniques més saludables: al vapor, saltat i a la brasa o presentats crus, sense colorants, conservants o sucres refinats.

GreenVita, enfocada cap el menjar sa, saludable, de temporada i de proximitat i que actualment disposa de cinc establiments a Barcelona va ser fundada l'any 2006 per Joan Manuel Gili i Dunia Moreno, dos experts en el sector de la restauració amb una clara visió de futur, sorgit de l'observació de les tendències de consum del sector alimentari i inspirant-se en països pioners d'aquesta nova corrent alimentària, com Alemanya, EUA, França, Noruega i Regne Unit. 

Els establiments
  1. Parc Vallès, Avda. Tèxtil, s/n Terrassa
  2. C.C. Splau, Avda del Baix llobregat, s/n Cornellà de Llobregat
  3. C.C. Glòries, Avda Diagonal, 208 Barcelona 
  4. Diagonal Mar Shopping, Avda Diagonal, 3 Barcelona 
  5. The Style Outlets Viladecans, Carretera de la Vila, 90 Viladecans

Els ingredients: 
  • Fruites i Verdures procedents de l'agricultura sostenible i de productors locals, respectant el punt de la maduresa i temporada.
  • Quinoa Ecològica: és un dels grans més nutritius i en GreenVita s'ofereixen tres varietats procedents del cultiu del sud de Bolívia: perla, vermell i negre.
  • Arròs Ecològic: l'arròs és un cereal fonamental en tota l'alimentació sana, i a GreenVita es pot degustar l'arròs ecològic integral i els arrossos ecològics negre i vermell d'origen asiàtic.
  • Llegums: font de vitamina B, fibra i ferro, a la carta s'ofereix llentia caviar o negre d'Àsia, amb un 20% més de proteïna.
  • Pastes Ecològiques i sense gluten: fetes amb farines de cereals com el blat de moro, el kamut i l'espelta.
  • Pollastre de Corral que procedeixen d'animals criats en llibertat alimentats amb de blat de moro lliure d'antibiòtics.
  • Peix Fresc de temporada, destacant el salmó del sud de Noruega que arriba en 24 hores als restaurants de GreenVita amb la màxima frescor.
  • Vedella Ecològica del Ripollès, alimentades 100% amb pastures naturals i baixa en nivell de greixos.
  • Els Pans de GreenVita són de massa mare, de doble fermentació
  • El Vi a GreenVita és natural, sense adobs químics, tractament manual i artesanal. També disposen d'una carta de vins ecològics de petits productors.
  • Begudes: GreenVita ofereix una carta de begudes naturals i ecològiques.

Ous a la brasa amb formatge feta i espinacs