dimecres, 28 de novembre del 2018

OLIS BARGALLÓ


Olis Bargalló presenta el nou Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina en el seu format més premium, l'obsequi perfecte per aquest Nadal



Ja el tenim aquí!

El nou oli de la campanya 2018 i el més exclusiu, el procedent de les millors olives arbequines i elaborat amb cura máxima. És l’oli que s'envasa en el millor dels atuells, el de l'ampolla Magnum d'Olis Bargalló. Un oli pels amants de la bona cuina i dels millors productes.




L'Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina Magnum Bargalló és, efectivament, la màxima expressió de l'excel·lència de la signatura Olis Bargalló. Nascut de la afruitada i aromàtica oliva arbequina, Magnum Bargalló és el resultat d'una acurada selecció de les millors olives arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona, premsades en fred i convertides en oli, gràcies a les més modernes instal·lacions. Aquest oli s'envasa entre els mesos de novembre i febrer, sense filtrar, el que li aporta uns matisos únics i incomparables.

I per l'or líquid, el millor format: una ampolla magnum de 1.500 ml. en vidre fosc que conserva intactes les qualitats organolèptiques de l'oli durant més temps. És el format ideal per als que valoren la qualitat i l'obsequi perfecte per a les ocasions més especials. Un autèntic regal gourmet.

La campanya d'aquest any, però, no ha estat tan excel·lent com altres, ja que s'ha perdut al voltant del 70% de l'oliva procedent de Siurana, degut al fet que la floració va ser aquest any molt avançada i la flor va caure per ser tan prematura. Pel que fa a la qualitat de l'oliva recol·lectada, enguany i a causa de les quantioses pluges caigudes, l'oli tindrà una mica més d'acidesa, menys picant i menys amargant. Seran, com explica Francesc Bargalló, "olis menys aromàtics i més plans", però no per això, de menys qualitat.

Nota de tast de l'arbequina

L'arbequina és la varietat característica de la zona de Tarragona, Lleida i l'Alt Aragó, però s'ha estès de manera generalitzada per altres zones productores, degut a que es pot produir molt aviat. El seu oli presenta una aroma afruitat d'oliva i altres fruites, dolç i gairebé es fa imperceptible l'amarg i el picant. Es pot arribar a percebre olor de tomaquera, herba fresca i lleugerament, plàtan madur, carxofa i tomàquet. De baixa estabilitat i alt percentatge en linoleic.

Olis Bargalló, qualitat des de 1850

Olis Bargalló va néixer el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona). Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix ​​l'empresa des de fa diverses dècades amb l'objectiu de convertir la signatura en una marca de referència i prestigi. Olis Bargalló comercialitza olis d'oliva extra verge en diferents formats i altres productes relacionats, des de perles d'oli i de vinagre, olis aromàtics, olives de taula per a hostaleria i vinagres.