divendres, 12 d’abril del 2019

NUECES DE CALIFÒRNIA- NOUS PRODUCTES

Nueces de Califòrnia presenta nous productes al Saló Gourmets de Madrid



• Els visitants de l'estand van poder tastar els nous sabors maridats amb originals productes gastronòmics de màxima qualitat.


• El xef Iñigo Pérez Urrechu va presentar la cuina més gourmet amb nous, el 9 d'abril, a la sala de show cookings del Saló Gourmets.

Nueces de Califòrnia ha presentat al Saló Gourmets, la trobada gastronòmica de les marques més innovadores i avantguardistes del món, amb més de 90.000 visitants, els nous sabors: trufa, formatge manchego i barbacoa que s'han tastat a l'estand de Nueces de Califòrnia, a més a més dels packs de 30 grams, quantitat diaria recomanada per experts, que s'han repartit entre els visitants de la fira.


El xef Iñigo Pérez Urrechu

El xef Iñigo Pérez Urrechu va presentar, al marc de la fira, la cuina més gourmet amb nous, un espectacle que va arribar a l'audiència utilitzant les nous especiades amb aromes de formatge manchego i barbacoa. Cruixent de pa, cebetes glaseadas i nous amb aroma de barbacoa, mini briox cruixent de blat de moro i xocolata amb txangurro amb nous amb aroma de formatge i galetes de nous, xocolata i safrà, van ser els protagonistes de la gran degustació.

El xef ha explicat que les nous li agraden tant que fer aquestes receptes ha estat un luxe per a ell, la qualitat i la versitalitat del producte li ho han fet molt fàcil. Ha destacat que la incorporació d'aquests nous sabors serà tot un èxit entre el públic.

Les nous són l'únic fruit sec amb una quantitat significativa d'àcids grassos Omega 3 d'origen vegetal que ajuda a prevenir les malalties cardiovasculars, la diabetis i la hipertensió arterial, així com reduir el risc de patir càncer i malalties neurodegeneratives com l'alzheimer.