dimecres, 13 d’octubre del 2021

MOLINS B DE GUST


Torna la mostra gastronòmica Molins B de gust en la seva 6a edició

Del 15 al 31 d’octubre la gastronomia tindrà de nou un paper destacat a Molins de Rei. 46 establiments diferents participaran en les dues activitats de promoció del sector de la restauració local agrupades a l’entorn de la marca Molins B de Gust

Molins B de Gust es consolida com la cita de referència de la gastronomia local. Durant més de dues setmanes, els establiments de restauració de Molins de Rei oferiran el millor de les seves cuines en dues activitats diferents.

Per un costat, desprès de l’inici de la pandèmia causada pel COVID19, es recuperarà la mostra al carrer que tindrà lloc el 15, 16 i 17 d’octubre amb 14 estands diferents ubicats a la plaça de la Llibertat, ocupant més espai per poder esponjar el recinte i mantenir millor les distàncies de seguretat, aplicant així totes les mesures necessàries que marca el PROCICAT. 

Els restauradors oferiran tapes de la mostra i platets de menú als estands en un entorn millorat i trobarem també com en les altres edicions l’original camioneta de la DAMM on podrem degustar l’oferta gastronòmica de la mostra amb la seva genuïna cervesa. 

També hi haurà un servei de bar i un estand de la DO Penedès amb una molt bona varietat de vins per tastar. T

No faltarà un espai chill-out on la música en viu en seguirà sent una de les protagonistes en aquest esdeveniment.

Posteriorment, des del 18 i fins el 31 d’octubre, 32 bars i restaurants participaran a la mostra gastronòmica oferint tapes i/o menús en els seus establiments. El preu de la tapa amb la canya o quinto serà de 3 euros i el preu dels menús estarà entre els 20 i els 36 euros. Per tant, es mantenen els preus de l’edició anterior i s’augmenta el nombre d’establiments participants.

Per promocionar Molins B de Gust els organitzadors han previst una campanya de difusió que preveu cartells, fulletons, adhesius identificadors, falques de ràdio i continguts en webs i xarxes socials. Tenen com a objectiu de l’activitat potenciar la variada i de qualitat oferta gastronòmica de Molins de Rei, i  atreure persones i famílies de l’entorn per posicionar la vila com a destí de turisme gastronòmic.

  • Del 15 al 17 d’octubre a la Plaça de la Llibertat. 
  • Als restaurants de la Vila des del 18 al 31 d’octubre. Alguns dels restaurants participants: Can Tintorer, Arenes, Baccus, Calasanz, Diana, El Tast, La Peni...

Tota la info a #molinsbdegust