dissabte, 2 de març del 2019

CALÇOTADES PEL MÓN-CONSERVES FERRER

#calçotadespelmon


Ferrer consolida la campanya Calçotades pel Món, un projecte amb molt d’èxit que ja celebra la 5ª edició



La campanya de Calçotades pel Món de Ferrer celebra 5 anys i cada cop té més èxit de participació, arribant a noves ciutats i a milers de persones.


Un any més, Ferrer ha donat l’inici a la campanya de Calçotades pel Món amb la qual farà arribar aquesta tradició catalana i la famosa Salsa Calçots Ferrer a més de 20 ciutats d’arreu del món!

La campanya de Calçotades pel Món de Ferrer arrenca novament amb gran èxit de participació i amb nous grups de catalans que s’adhereixen a la campanya per gaudir de calçotades arreu del món.

Ferrer organitza aquestes calçotades amb la col·laboració de les associacions de catalans al món, així és com l’empresa del Bages està aconseguint que cada any les calçotades i la Salsa Calçots Ferrer arribin a més ciutats i a milers de persones arreu del món.

El 24 de febrer van tenir lloc les dues primeres calçotades a Tokyo i Dublín i ja n’hi ha més d’una vintena de confirmades per les properes setmanes, a ciutats com Londres, Lille, Frankfurt, Barcelona, Mallorca, Sevilla, Berlín, Copenhaguen, Escòcia, Berna, Brussel·les, Hamburg, ... Una llista que va creixent cada any i ja aconsegueix reunir a més de 4.000 persones. Per aquest any es preveu realitzar aquesta activitat a més de 25 ciutats.

Ferrer, l’empresa familiar d’alimentació amb seu a Santpedor, líder en la producció i comercialització de salsa per calçots, amb la coneguda Salsa Calçots Ferrer s’encarrega de proveir-los la salsa, el Pack Calçotada que inclou els pitets, les salseres i les estovalles, i marxandatge per poder gaudir d’una autèntica calçotada.


Ferrer aposta per la internacionalització de les tradicions catalanes



L’empresa que cada cop fa més evident la seva aposta per les calçotades amb aquest i altres projectes i novetats, també vol donar a conèixer la gastronomia catalana a nivell internacional.

Aquesta iniciativa, que va iniciar-se ara fa 5 anys i que es porta a terme gràcies a la col·laboració amb associacions de catalans d’arreu del mon, té una molt bona acceptació i això fa que cada any es porti a terme a més ciutats de països diferents.



Ferrer té una ferma estratègia d’expansió internacional per portar els productes arreu del món, de manera que les seves vendes als mercats exteriors es situen en un 11% del total de la seva facturació i segueixen creixent per arribar a nous
mercats com l’asiàtic o els Emirats Àrabs.




Novetats 



Enguany Ferrer ha llançat al mercat la Salsa Calçots Ferrer Premium i el nou Pack Calçotada Ferrer. 

A més de la coneguda Salsa Calçots Ferrer, l’empresa ha llançat al mercat la nova Salsa Calçots Premium, amb un gust més intens a avellana, elaborat amb una recepta també amb ingredients de primera qualitat que incorpora l’Avellana de Reus (DOP) a més d'oli d'oliva, ametlla i tomàquet.  La nova recepta s’elabora amb els mètodes artesans i tradicionals que caracteritzen tots els productes de Ferrer, sense conservants ni colorants.


Salsa Calçots Premium

El Pack Calçotada Ferrer és una bossa que incorpora els principals estris per menjar els calçots: un pitet, els guants, el tovalló i la tovalloleta humida i està pensat especialment per a les calçotades familiars, amb amics o per a col·lectivitats. 

A més, l’any 2018 va iniciar un altre gran projecte, les Calçotades Solidàries pensades per recaptar fons, el 100% dels quals es destinen a causes benefiques.

En línia amb l’èxit creixent que les calçotades estan tenint en la última dècada coincidint amb aquesta època de l’any, Ferrer organitzarà per segon any consecutiu la 2a Calçotada Solidària el proper 6 d’abril. Un esdeveniment que inclou una jornada amb diverses activitats solidàries, obert a tothom, on hi col·laboren tot tipus d’empreses, grups de música i d’espectacles diversos i empleats voluntaris de la pròpia empresa i que té com a finalitat la recaptació econòmica destinada íntegrament a causes benèfiques que enguany serà per a la Marató 2019 de TV3.

A l’edició de la Calçotada Solidària celebrada l’any passat van participar prop de 300 persones entre adults i nens amb l’objectiu solidari de recaptar fons per a la construcció del nou hospital de dia d’oncologia i hematologies d’Althaia, a Manresa.



2ª Calçotada Solidària

Tot el que es necessites per gaudir d’una autèntica calçotada!


A més de la Salsa Calçots Ferrer o de la Salsa Calçots Recepta Premium, ja saps tot el que necessites per gaudir d’una autèntica calçotada? 

El Calçot: una bona ceba tendra d’entre 1,7 i 2,3cm de diàmetre i amb una cama blanca d’entre 15 i 25 centímetres, que ha de desprendre un gust relativament dolç. S’han de conservar les arrels i cremar-les al foc, per conservar els sabors del calçot i evitar que es perdi el seu suc.

El Foc: Els calçots s’han de coure amb la flama, abans que hi hagi la brasa i cal que utilitzem una fusta que no deixi anar resines ni gust com ara els sarments, l’ametller o l’avellaner.

La Salsa per a Calçots: és una salsa de les anomenades vermelles, pròpies de la Catalunya nova. Ferrer n'elabora la seva Salsa Calçots Ferrer típica amb ingredients naturals de primera qualitat com el tomàquet, les ametlles, l'all, l'oli d'oliva, una barreja d'espècies i sal, i la Salsa Calçot Recepta Premium on com ja hem apuntat incorpora la reconeguda avellana de Reus (DOP)

La carn: per acompanyar les calçotades es menja especialment una bona carn de xai i botifarra crua a la brasa acompanyada del bon allioli Ferrer i d'unes boníssimes Carxofes del Parc Agrari del Baix Llobregat.


Els postres: tradicionalment es menjaven taronges, la fruita típica de la temporada, però actualment s’hi han incorporat dolços com la crema catalana i el braç de xocolata o nata.


Calçotada