dimecres, 20 de març del 2019

OR LÍQUID PEL DIA DE LA MARE-OLIS BARGALLÓ

Olis Bargalló


Sempre és un bon moment per a regalar Olis Bargalló però, per a dies assenyalats com el "Dia de la Mare", res millor que optar per les perles d'oli d'oliva verge extra i les de vinagre i agredolç, o els envasos més selectes com el Magnum o els estoigs d'olis Premium.


Perles Bargalló

Regala el plaer de sentir com esclaten i es fonen les Perles a la boca generant un nou món de delicioses sensacions per al paladar més exigent. Des del plat més senzill, al més elaborat, les Perles d'Olis Bargalló proporcionen un toc d'elegància i distinció a qualsevol elaboració culinària. 

Les Perles d'Olis Bargalló es presenten en una caixa de luxe, en quatre varietats: Oli d'Oliva Verge Extra, Oli d'Oliva Verge Extra amb bitxo, Vinagre de Riesling i Vinagre de Pedro Ximénez.


Olis de luxe en caixes de luxe

Bargalló selecciona els millors olis de les varietats Arbequina, Picual i Argudell i els envasa en ampolles de 750 ml de vidre fosc que conserven totes les qualitats organolèptiques del producte.


Olis Bargalló

I el regal més premium...el millor dels Olis Bargalló en el millor dels vestits: el de l'Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina Magnum Bargalló, en ampolla de litre i mig. El Magnum Bargalló és la màxima expressió de l'excel·lència de la signatura Olis Bargalló, és el millor dels olis que neix de la afruitada i aromàtica oliva arbequina. 

Magnum Bargalló és el resultat d'una acurada selecció de les millors olives arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona, premsades en fred i convertides en oli, gràcies a les més modernes tècniques en les millors instal·lacions.

Magnum Bargalló