divendres, 23 de novembre del 2018

CELLER CAROL VALLÈS- MERCAT DE NADAL


Cellers Carol Vallès celebra la segona edició del Mercat Gastronòmic de Nadal

 Dia: 8 de desembre
Hora: de 10:00 a 14:00h
Lloc: Can Parellada s/n
(Corral del Mestre)
Subirats, Alt Penedès


Dissabte 8 de desembre Cellers Carol Vallès celebra la segona edició del Mercat Gastronòmic de Nadal, un esdeveniment on elaboradors artesanals de la comarca del Penedès ofereixen els seus productes maridats amb caves Carol Vallès.

Enmig d’un entorn privilegiat, Carol Vallès referma, de la mà dels seus col·laboradors, l’aposta per potenciar l’oferta gastronòmica del territori amb la degustació de formatges, embotits, fumats, confitats, olis i altres productes de proximitat i de gran qualitat.

El Mercat Gastronòmic de Nadal ofereix maridatges amb caves reserva i gran reserva de Carol Vallès, de vinya ecològica, servit amb copes Riedel, que aniran acompanyats dels productes gourmet de la zona com ara formatges artesans de Xerigots, ostres i marisc del Delta de Fepromodel, embotits tradicionals d’Embotits Mitjans, mel de Can Mallofré, carquinyolis d’Argemí, fumats de La botigueta del mig, foie de Collverd, pa del forn El Pont de Monistrol i oli d’oliva verge extra Dòliva de Cellers Carol Vallès.

Cellers Carol també ofereix tres visites al celler, on els visitants podran conèixer de primera mà com és el procés d’elaboració dels caves. Per participar d’aquesta visita cal reservar enviant un correu a visites@cellerscarol.com o bé per telèfon al 93 898 90 78.

Una manera de fer

Carol Vallès és un celler que sempre s'ha distingit per elaborar uns caves molt singulars. Després d’una llarga tradició en l’elaboració de cava familiar, el 1996 van decidir comercialitzar-lo en petites produccions, conservant la mateixa filosofia i esperit del principi. Caves amb una llarga criança, cupatges singulars i degollament a mà, els caracteritza. La seva manera de treballar ha estat guardonada amb diversos premis i distincions.

A Carol Vallès ofereixen la possibilitat de descobrir l'entorn del celler, conèixer com elaboren els seus caves i realitzar diverses activitats realacionades amb l'enoturisme.  

La Masia, Can Parellada és la primera casa de la finca amb més de 160 anys d’història i on va començar tot. Antiga, però completament reformada i pensada per poder-ne gaudir amb un grup d’amics o en família. La llar de foc i la cuina en són el centre, com era habitual. La llar proporciona escalfor a tota la casa gràcies a uns renovats conductes.  A Can Parellada s’hi respira tranquil·litat i història.