dilluns, 11 de febrer del 2019

ALDI-GUTBIO-BIOCURA



Aldi és una de les cadena d'alimentació i supermercats més importants del món. El seu origen és alemany i compta amb gairebé 5.000 Botigues distribuides en 9 Països.

A Barcelona, recentment ha inaugurat el quart establiment, al barri de la Sagrada Família. La nova botiga que té 1000 metres quadrats, està situada al carrer Mallorca, 458 en ple centre de la localitat.

Aldi és concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments i l'elevada autoexigència a l'hora de seleccionar els millors productes que aconsegueix comprant als millors proveidors locals, estatals i internacionals. 

Aposta per l'ecologia 

Dues de les marques pròpies han apostat per l'ecologia, Gutbio i Biocura. 

Els productes ecològics són els que s'obtenen mitjançant tècniques respectuoses amb el medi ambient i que eviten l'ús d'elements que poden ser nocius per a la salut de les persones, els animals o plantes i el seu entorn.

Tots els productes ECO compten amb un símbol en el seu envàs perquè puguis identificar-los ràpidament: el segell d'agricultura ecològica de la Unió Europea, que garanteix que han complert les regles de producció, elaboració i distribució que marca l'estricta normativa europea.

Quins productes poden ser #eco? llegums, pasta, fruites, verdures, iogurts, sucs, melmelades, cafè, galetes, carns, aus, llet, ous, pa, congelats i un llarg etcètera ... A Aldi volen que fer una compra ecològica variada sigui tan senzill com trobar qualsevol altre producte, per això compten amb més de 200 productes ecològics registrats sota la seva marca pròpia GutBio.


Gutbio

Recentment Aldi ha presentat la seva nova marca de productes de cosmètica natural que sota el nom, Biocura, compta amb 17 productes dividits en quatre categories: cura facial, cura del cos, cura del cabell i higiene bucal. 

Per a la cura facial, presenta quatre cremes facials, un sèrum i dues contorns d'ulls; per a la cura del cos compta amb dos gels de dutxa, dues locions corporals, una crema de mans i un desodorant; 2 xampús i un acondicionador formen part dels productes de cura per al cabell i finalment la gamma incorpora una pasta dentífrica. 

La marca ve certificada per Natrue que és un segell independent que garanteix que la gamma de productes està elaborada de forma natural.




Natrue