divendres, 8 de febrer del 2019

TAST DE CALÇOT DE GAVÀ

Calçot de Gavà

Dues activitats durant el mes de febrer amb el Calçot de Gavà com a protagonista:
  • Tast a la Plaça Major de Gavà, el 16 de febrer. 
  • Ruta de tapes en format QuintoTapa, del 21 de febrer al 10 de març.


Més de 20 bars i restaurants de Gavà ompliran les seves cuines de calçots, un dels productes estrella del Parc Agrari del Baix Llobregat.

l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) vol transmetre la importància dels productes de proximitat del Parc Agrari i la voluntat que estiguin entre els més valorats del país

El proper 16 de febrer de 2019, l'Ajuntament de Gavà organitza un tast de tapes a la Pl. Major de la localitat, on es podran degustar diverses propostes gastronòmiques amb un dels productes més importants de l'horta gavanenca: el calçot. 

l’Agrupació de Restauradors de Gavà i la Cooperativa Agropecuària de Gavà, hi col·laboren, així, com el Mercat Municipal de la població que prepara una exposició de productes i un sorteig de paneres entre tots el clients que realitzin la compra al mercat.



Tast de Calçots de Gavà

Entre els dies 21 de febrer i 10 de març, el QuintoTapa Calçots de Gavà serà el protagonista de la restauració gavanenca, amb més de 20 bars i restaurants de la ciutat que han acceptat el repte de sorprendre amb creacions basades en els Calçots de Gavà. La ruta gastronòmica de tapes dona protagonisme a la pagesia, representada a la ciutat per la Cooperativa Agropecuària de Gavà.

Premis amb sabor a Calçots de Gavà

Durant la ruta es podrà degustar la tapa Km0 i la tapa de la casa a preus més que populars, amb un Quinto San Miguel ECO, un refresc o una aigua. La ruta de Tapes de Tast de Calçots és ple de bona gastronomia i de premis.

El premi "Tapaport Or" consisteix en un xec regal de 300€, el premi "Tapaport Argent" consisteix en un xec regal de 100€ i el premi "Instagram" consisteix en un xec regal de 60€ a la millor fotografia penjada a la vostra xarxa social. Tots els xecs regals es podran utilitzar als establiments de restauració participants en l’edició d’aquesta ruta gastronòmica de 2019.