dijous, 23 d’abril del 2020

SERVEI DELIVERY DEL MARIMORENA I EL GRUP DIVERSUS

Els xefs del grup Diversus, Baskònia i l'Albert Mendiola ofereixen un servei Delivery per a empreses, de dilluns a divendres, i plats a la carta els caps de setmana




El xef dels restaurants Marimorena Sant Boi i Marimorena Barcelona, Albert Mendiola i els cuiners del Grup Diversus (Sant Boi), entre els que destaquem en Fernando Gutiérrez (Diversus i De Dalt), uneixen les seves forces per seguir cuinant.

Degut a l'Estat d'Alarma en vigor a causa de la crisi de l'COVID-19, que va obligar a tancar els seus restaurants, els xefs de Marimorena, Diversus i Baskonia han decidit reinventar-se i oferir a partir d'ara les seves millors especialitats en servei de delivery , per rebre-les en el domicili o a l'oficina, escalfar i assaborir-sense sortir al carrer.

D'una banda, de dilluns a divendres, oferiran una carta especialment pensada per aquells professionals que segueixen treballant, que necessiten menjar al migdia i no poden fer-ho en els restaurants que freqüentaven. Seran menús compostos per vuit primers, i vuit segons a escollir. Cada setmana canviaran les especialitats, per oferir sobretot, qualitat i varietat. A més, els plats estaran basats en productes de proximitat, procedents de Parc Agrari del Baix Llobregat, especialment, els que ofereixi en la seva carta de delivery l'Albert Mendiola, seguint així fidel a la seva filosofia. I és que, cadescun dels xefs, oferirà en aquests menús per rebre a casa o a l'oficina, plats fidels a la seva personalitat, i al seu estil i forma de cuinar. 

Els caps de setmana, la carta de delivery recuperarà els plats més exitosos dels seus restaurants, per oferir-los a totes aquelles persones que desitgen visitar els seus establiments. Antics i nous clients que, cansats de cuinar a casa, volen gaudir dels sabors de Marimorena, Diversus o Baskonia a les taules dels seus domicilis. El servei de delivery, en un primer moment, únicament estarà disponible a les zones dels municipis de cada restaurant i a Viladecans, però no descarten ampliar les zones de lliuraments, més enllà de les de Sant Boi i l'Hospitalet de Llobregat.

Solidaritat en temps de COVID-19 

Durant aquest últim mes en què els restaurants han tancat les portes, l'Albert Mendiola, juntament amb el xef Fernando Gutiérrez, i altres cuiners del grup, no han parat de cuinar. És més, ho han fet sense descans, aquesta vegada per aportar el seu gra de sorra a la crisi de l'COVID-19. I és que, impulsats pel col·lectiu Degusta Sant Boi, Mendiola, Gutiérrez i altres xefs com, Cesc Valldaura (Diversus Catering), Alberto Alguacil (El Pou de la Beleta, Sant Boi) i Xavier Llanos (Plats, Cornellà), han estat elaborant cada dia menús per als sanitaris del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu de Sant Boi. En total, han cuinat i lliurat uns 50 menús cada dia, des del passat 23 de març i fins aquesta setmana. Els plats han estat realitzats gràcies a la donació de proveïdors com Olis Bargalló, Cooperativa Agrària de Sant Boi, Grup Cano, Sublim, Càrnies Chávez, Albert Bou, Distriluago, Dehesa Cims, Friolisa - Geland, Tastaliment, Pernils Saavedra, Disalvi Álvarez i Panet.




Grup Diversus, un referent al Baix Llobregat

La col·laboració entre Grup Diversus i Marimorena no és nova. L'any 2017 es van unir per aprofitar tota la força laboral i experiència en la gestió del conegut grup de restauració santboià, amb el mestratge, creativitat i artesania de l'Albert Mendiola, guanyador del premi Millor Cuiner de l'Any 2017. A més del restaurant Diversus (Sant Boi) el grup de restauració, liderat per l'empresari Carlos González, compta amb altres restaurants ubicats en centres esportius; el Catering Diversus, que ofereix des de coffe breaks a banquets multitudinaris; i el restaurant Baskonia, ubicat al Centre Comercial Granvia 2.