dimecres, 12 de juny del 2019

MAS FOOD LOVERS-XARCUTERS DES DE 1945


MAS Food Lovers ens proposa 5 claus per a un pícnic perfecte
  • La cadena de xarcuteries compta amb botigues a Barcelona, ​​Sant Cugat i Madrid

Pot semblar una mica d'un altre temps però, res més lluny de la realitat. Aquest any el que es porta és anar de pícnic, i MAS Food Lovers vol que no ens falti res perquè sigui perfecte, perquè el pícnic és un dinar informal, original, lluny de protocols i normes, ideal per gaudir de l'aire lliure, en parella, amb amics o en família, però la informalitat no vol dir que es pugui fer de qualsevol manera, perquè en tot bon pícnic, els detalls compten, i molt!

MAS Food Lovers ens proposa cinc claus per a un pícnic perfecte

1. Cistella o nevera? Segurament l'opció nevera no semblarà gens glamurosa però, és molt més segura i higiènica, en cas de portar aliments i begudes que necessitin fred. És aconsellable no barrejar aliments crus i cuinats (per evitar les contaminacions creuades) portar els vegetals ben rentats i prescindir d'alguns elements problemàtics, com la maionesa o l'ou.

2. No oblidar els estris bàsics com tovallons, estovalles, vaixella lleugera (forquilles, ganivets, plats i gots) obrellaunes i llevataps i, sobretot, bosses per les deixalles.

3. I el més important, un menú que faci les delícies de tots. Un dia és un dia, així que la proposta de MAS Food Lovers és un pícnic a base de formatges i embotits. Per això, la cadena de xarcuteries a Barcelona, ​​Sant Cugat i Madrid (a més de la botiga online) ens proposa confeccionar "a mida" safates d'assortiments d'ibèrics. Una bona opció, els mini fuets, els paquets ja elaborats de pernil, xoriço i llom ibèric, o altres embotits. El pica-pica es pot complementar amb formatges, secs o en terrina que acompanyarem amb palets o torradetes de pa de la mateixa marca.

4. Postres naturals. Tot pícnic ha d'estar complementat amb fruita de temporada. Ideals, les que es poden menjar sense pelar i d'una mossegada com les cireres, les prunes, els albercocs, les maduixes i totes les fruites de bosc (mores, gerds, aranyons, groselles)

5. I per beure ... A MAS Food Lovers també ens proposen caves o vins, aigües minerals o alguna beguda sense sucre.




MAS Food Lovers, des de 1945 passió per la xarcuteria

Corria l'any 1945, quan un jove Joan Mas Navarro i la seva dona Margarida van fundar la primera botiga d'embotits al barri del Clot, de Barcelona. Exactament, a la parada nº4 de la Plaça Mercat. Aquell local feia les funcions de botiga, magatzem i habitatge. La perseverança i l'esforç de la parella va fer que anys més tard poguessin expandir el seu negoci, fundant una de les cadenes de xarcuteria més important de la capital catalana, Mas Xarcuters.




Des dels seus orígens, la família Mas va anar aplicant innovacions per satisfer els seus clients. Per exemple, van ser pioners a apostar per un sistema d'il·luminació per potenciar la presentació dels aliments. La primera gran expansió de l'empresa va ser a la dècada dels 70, quan van entrar als mercats municipals.

Aquest tarannà emprenedor va ser heretat pel seu fill, Joan Mas Rapa, a qui se li deu l'etapa d'expansió més important de l'empresa, amb la creació d'una xarxa de supermercats, Mas Xarcuters. Va continuar adaptant-se als nous temps i ja amb la tercera generació al capdavant i reinventats com Mas Gourmets, l'empresa va veure consolidar les seves botigues a Barcelona, ​​on compta amb 11 punts de venda, a Sant Cugat i al Mercat de Sant Miquel, a Madrid.

Avui, en Joan Mas Velasco és l'encarregat d'obrir una nova etapa, un camí que segueix dirigint-se a la recerca de l'excel·lència del producte, però també a satisfer les necessitats dels nous consumidors. Així és com Mas Gourmets, convertit ja en MAS Food Lovers, es dirigeix ​​als nous "amants del bon menjar".

Als seus establiments, així com a la seva botiga online, MES Food Lovers, no només ofereix un ampli ventall de productes de xarcuteria (sent el pernil ibèric de gla el seu producte estrella) sinó que a més, ofereix formatges, fumats, embotits ibèrics, productes complementaris (d'olis, vins, pans i conserves) plats preparats i productes frescos i ecològics (botifarres, hamburgueses).