dissabte, 8 de setembre del 2018

UN FÒRUM MOLT DOLÇ-GIRONA NOVEMBRE 2018


Fòrum Dolç, de nou al Fòrum Gastronòmic Girona 2018  


Després de l'èxit del 2017 el Fòrum Gastronòmic Girona torna a la ciutat el 18, 19 i 20 de novembre d'aquest 2018 i ho farà convertint-se altra vegada en el punt de trobada del sector foodservice.


Un any més passaran per les aules del Fòrum Dolç, enguany patrocinat per Chocovic, els millors pastissers, xocolaters, gelaters i cuiners de postres. Entre d'altres, podrem veure dalt de l'escenari a Miquel Guarro, Rafa Delgado, Mario Masià i Pablo Galiana, en sessions de pastisseria i gelateria; Enric Monzonís i Jaume Soldevila, en sessions sobre xocolata; i a Sergi Vela, Abel Bravo i Josep Mª Ribé en diferents sessions sobre nous formats de pastisseria.

Noves incorporacions al programa d’activitats
Pepe Solla, Ivan Domínguez, Xavier Pellicer, Juan Luis Fernández o Oriol Castro són algunes de les noves incorporacions. Tots ells se sumen al programa  que ja compta amb Joan Roca, Paco Pérez, Jordi Cruz, María José San Román, Begoña Rodrigo, Rodolfo Guzmán, Juan Moll, Miguel Sánchez Romera, Isma Prados o Emil Samper entre d’altres. A més de la italiana Antonia Klugmann o la francesa Adeline Grattard.


L’espai firal

A més de sessions magistrals de cuina en directe, tallers amb tast, premis i concursos, etc., el Fòrum també compta amb una fira en la que hi participaran les millors empreses del sector foodservice, des d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i l’artesania alimentària. 
Fòrum Gastronòmic Girona 2018 té el suport, entre d’altres, d’Estrella Damm, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Patronat de Turisme Costa Brava Girona a més d’empreses com Complet Hotel que aportarà cuines, mobiliari i maquinària, La Vanguardia que serà un cop més mitjà oficial o Chocovic, que serà el patrocinador de les activitats del Fòrum Dolç. També en són empreses patrocinadores Tupinamba i Double Tree by Hilton Girona, que seran cafè i hotel oficials del Fòrum, respectivament o el grup d'assessorament global per a empreses Vilar Riba que serà el patrocinador del Fòrum Empresa. En l'apartat tècnic es comptarà amb Opera Lloguers, entre d’altres,  i amb Nació Digital, TV3 i Catalunya Ràdio que seran mitjans col·laboradors.