dimarts, 22 de gener del 2019

UN NOU SUPERMERCAT AL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA


ALDI inagura un nou supermercat 
al barri de la Sagrada Família, 
a Barcelona

L'acte comptarà amb la participació de la subdirectora general de la secretària d'Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Gallardo, del Responsable d'Expansió d'ALDI, Alexandre Pagès i d'un representant de l'Eix Comercial.

En el marc del seu pla d'expansió, la companyia de Supermercats ALDI inaugura el proper 23 de gener a les 11h, un nou establiment ubicat al carrer Mallorca, 458, a l'emblemàtic barri de la Sagrada Família de Barcelona. 

Es tracta del quart establiment de la cadena a Barcelona; el passat mes de novembre va inaugurar una nova botiga al barri del Born, situada al carrer Comerç, i anteriorment dues més als carrers Numància i Avinguda Sarrià de Les Corts.

Aquesta nova obertura del carrer Mallorca respon a l'estratègia de la companyia d'estar més a prop dels seus consumidors oferint productes i serveis en el centre de la ciutat.

ALDI aposta per oferir un ampli assortiment de productes d'una qualitat molt alta als millors preus en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. 

Al supermercat del barri de la Sagrada Família, els clients podran trobar més de 2.500 referències amb tot el que necessiten per poder fer una compra completa: frescos, envasats i regionals, a més de 200 productes ecològics a preus més que raonables.