divendres, 18 de gener del 2019

FÒRUM GASTRONÒMIC A CORUÑA 2019


A Coruña tornarà a convertir-se en epicentre de la gastronomia amb la celebració del Fòrum Gastronòmic




Després de l'èxit aconseguit en la passada edició, amb més de 23.000 visitants i 192 expositors, l'esdeveniment es tornarà a celebrar a ExpoCoruña els dies 10, 11 i 12 de març de 2019


Un gran espai firal que creix un 20%

A la fira hi participaran les millors empreses del sector foodservice, des d'empreses d'equipaments, serveis i distribució, a petits productors del sector primari i de l'artesania alimentària.

Wine Circus Fòrum Vi

En el mateix espai estaran inclosos el Mercat del Vi i l'Aula Wine Circus-Fòrum-Vi. Comptarà amb cellers emergents de caràcter atlàntic a més d'un intens programa d'activitats.

Canàries, Territori Convidat

Hi haurà una representació de cuina canària amb Crist Hernández (gyotaku) de Tenerife; Arabisén Quintero (Casa Juan) de la illa de El Hierro; i Juan Carlos Curpa (El Jardín de Sal) de la Palma; Germán Blanco (La Cascada del Puerto) de Lanzarote i Borja Marrero (Texeda) de Gran Canària.

Diàlegs

Dilluns es centrarà en el paper de la dona en la gastronomia amb la periodista Rosa Rivas, Leonor Espinosa, Lucía Freitas, Laura Lorenzo i Lucía Cidón. I dimarts en el servei de sala amb Joan Moll i Pepe Solla, entre d'altres.

Craft Beer Fòrum

Serà un espai en el qual empreses elaboradores de cervesa artesana disposaran d'estands per donar a conèixer el seu producte. L'espai comptarà també amb una Aula de Cultura Cervecera i una zona de degustació.

Fòrum Dolç

Un any més el Fòrum Dolç, enguany patrocinat per Cacau Barry, comptarà amb els millors pastissers, xocolaters, gelaters i cuiners de postres. Interessants sessions protagonitzades pels millors professionals.

Àgora

Serà l'espai dedicat als oficis per als artesans alimentaris gallecs i per a la presentació de productes per part dels expositors.

Premis i concursos

El Fòrum acollirà diversos premis i concursos com Cociñeiro 2019 Fòrum Gastronòmic, els Premis Picadillo, els Premis InnoFòrum o el tradicional Concurs de Pulpeires.