dilluns, 7 de gener del 2019

LA MOSTRA DE SANT VICENÇ DELS HORTS




Tot a punt per a la celebració de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. Una mostra que compta amb desenes d'activitats molt diverses per a totes les edats. Un gran aparador del municipi del Baix Llobregat. 

Del divendres, dia 18 fins el dilluns, dia 21 de gener i pels carrers de la Vila Vella hi haurà activitats durant tot el dia, entre les quals destaquen espectacles musicals i infantils, cercaviles, activitats gastronòmiques, jocs, cuina en directe, ballades de gegants i molt més.

En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament i entitats organitzen la ja tradicional Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, que recull el bo i millor de l'oferta vicentina, basada en productes de proximitat i de qualitat.

Un dels plats forts és la 2a Mostra Internacional de Pastisseria amb sessions de pastisseria en directe, el cap de setmana del 19 i 20 de gener, a càrrec de pastissers i pastisseres de prestigi internacional, com ara Andrea Dopico, Angelica Locantore, Carles Mampel, Eugeni Muñoz qui és l'organitzador al costat de l'ajuntament de la població, Abraham Balaguer o Betina Montagne, entre d'altres figures. Aquesta activitat es podrà seguir al compte d'instagram, @PastrySense. La II Mostra de Pastisseria tindrà lloc a la Pl. de la Vila i és una activitat gratuita.




Tota la info: aquí