diumenge, 28 d’octubre del 2018

LA FESTA DELS INFLUENCERS

Madeinfluencer

El punt de trobada entre Influcencers, Bloggers i Marques


Ambar Garcès, Belén Aguilera, Sara Emdi, David Campillo, Guillermo Campra, Susana Banana, Labibitches, Arnau Marín, Paula Cendejas, Anna Padilla, Marià Casals, Eduard Torres, Suli Blue Alejandra Castelló, Hektor Mass DJ, Gisela d'OT, Venus O'Hara, Alejandra Castelló, són només alguns dels participants de l’esdeveniment que ha tingut lloc aquest 25 d'octubre, a un espai de la ciutat situat ben bé al rovell de l'ou tecnològic com és el 22@, anomenat Valkiria i ha estat presentat per Pep Callau, l'Speaker del Camp Nou.

El #Madeinfluencer on s'han donat cita més de 150 reconeguts influencers i bloguers arribats de diferents punts del país  i de sectors tan diversos com Travel, Gastronomia, Moda, Bellesa, Lifestyle i Mitjans de Comunicació, s'ha consolidat com el fòrum de referència anual de Marqueting Influencer  i ha aprofitat per anunciar la seva propera 3r edició.

L'esdeveniment que ha comptat amb la presència de casos d'èxit empresarial com Renfe-SNCF i de destacats Influencers com la youtuber i C.M. d'OT, Belena Gaynor, ha estat amenitzat per l'actuació de músics de la categoria d'Ignacio Serrano que ha delectat als assistents amb dues de les seves millors cançons.



Durant l'esdeveniment hem pogut gaudir d'un Showcoocking en directe a càrrec de GreenVita Healthy Food, i la presentació del còctel de moda amb la beguda 100% Natural Energy Drink, a càrrec d'Adal Márquez, HeadBartender de la Cocteleria Boadas, la més antiga de Barcelona.

Aquesta edició ha comptat de nou amb el patrocini principal de Renfe-SNCF i la col·laboració de Greenvita, Diet Box, Aire Ancients Baths, Cerveses Tibidabo, Renfe, Maria Natura, 100% Natural Energy Drink, Laduc, i un llarg ecetèra de marques punteres de diferents sectors.

També #madeinfluencer ha comptat amb un Afterparty on els Influencers han pogut realitzar un meet & greet amb els fans a la reconeguda discoteca Sutton.