divendres, 26 d’octubre del 2018

QUINTOTAPA CORNELLÀ


La 6a edició del QuintoTapa Cornellà est arrivée!


Arriba la sisena edició del QuintoTapa a Cornellà, on els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat són protagonistes de la ruta gastronòmica de la ciutat. Torna el QuintoTapa del 25 d’octubre a l’11 de novembre després l’èxit de les edicions anteriors. L’Associació de Gastronomia i Turisme del #BaixLlobregat (AGT), treballant colze a colze amb l’Ajuntament de Cornellà, tornen a impulsar el projecte.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la sisena edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitós a El Prat, Sant Vicenç dels Horts, l’Hospitalet i Sant Just Desvern. Enguany participaran 15 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

El producte local i de temporada, consolidat a Cornellà


Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen, som el que mengem i podem gaudir dels productes locals i de temporada en el seu moment més òptim.

L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació torna a oferir als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.
El QuintoTapa Cornellà continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) amb un quinto San Miguel Eco i la tapa de la casa (3 €) amb un quinto San Miguel, a més de les propostes amb vins DO Penedès. I amb els tapaports plens de segells dels restauradors participants, es podrà optar a un munt de premis.

#CornellàMola i molt!

La gastronomia de la ciutat torna a ser protagonista en una acció que també és una oportunitat per mostrar a visitants i convidats una de les ciutats més importants del Baix Llobregat, que està duent a terme una planificació per recuperar i potenciar el seu vincle amb el Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb el #QuintoTapa no només es fa ballar el paladar, sinó també el territori.